Очі точно батькові: Дмитро Ступка показав рідкісне фото своєї 5-ти річної доньки, яку не часто бачить

Дмитро Ступка давно живе у США та переживає там нелегкий період, а ще на додачу не має змоги часто бачитись з донькою. Але нещодавно показав кадри з маленькою, та вразив схожістю.

Дмитро є онуком легендарного актора Богдана Ступки, а також сином Остапа Ступки та пішов родинною стежкою актора, але згодом зрозумів, що кар’єра телеведучого йому ближче. Тому Дмитро почав з’являтися на екрані ведучого і доволі популярного. Дмитро багато років тому одружився на дівчині з білорусії, якій допоміг отримати українське громадянство, щоб дівчина жила собі спокійно. Але після того, як вона поїхала до США, стосунки між парою дуже зіпсувалися. Поліна вирішила налагодити своє особисте життя попри шлюб і знайшла доволі заможного чоловіка в Америці, з яким і зараз будує міцні стосунки.

Про згасання своїх почуттів, Логунова зізналась Дмитру в цьому на минулий новий рік, це зіпсувало весь святковий настрій та подальші місяці життя ведучого. Він не міг оговтатися довго і ця несподівана заява про розлучення дуже сильно вплинула на стан Ступки. Він розповідав, що останній рік життя був для нього найскладнішим. А ще й війна у країні почалась.

Д
Дмитро Ступка показав, як виглядає його донька

Діма бачить свою доньку Богдану не часто, не дивлячись на те, що живе також у США, але ці зустрічі таки відбуваються. Нещодавно Ступка засвітив рідкісну фотографію з донькою, на якій актор дуже вразив своєю схожістю з маленькою.

Також, слід зазначити, що маленька Богдана вже пішла стежкою своїх творчих родичів. дівчинка активно приймає участь у зйомках для різних брендів та просто для портфоліо. Про це подбала колишня  дружина Сутпки та мама його дитини Поліна Логунова, яка, до речі не соромиться демонструвати своє нове щастя.

Схожі статті