Хто з українських зірок міг залишитись за кордоном, але серденько потягнуло додому: Мішина, Камалія та інші

З початком повномасштабної війни в Україні багато сімей, жінок, дітей були вимушені виїхати за кордон і зірки не виключення, але не всі змогли залишитися за кордоном та повернулись до рідної України.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Актриса та учасниця проєкту “Холостячка” Ксенія Мішина, з самого початку війни, поїхала до Буковелю разом з колишнім обранцем Олександром Еллертом, а згодом поїхала на зйомки до Бельгії. Там актриса пробула майже 3 місяці. Але весь час її тягнуло додому. Тому як тільки закінчився проєкт, у якому Мішина приймала участь, то вона одразу полетіла до України.

Дмитро Монатік

Дмитро Монатік
Дмитро Монатік

Український співак опинився за кордоном на момент початку війни та вирішив, що поки дуже небезпечно повертатися, тому Монатік робив все можливе, для допомоги армії та людям, які постраждали від воєнних злочинів росії. А от вже влітку Діма нарешті повернувся додому і відчув тепло рідної країни.

Камалія

Камалія
Камалія

Найбагатша українка Камалія заради безпеки своїх дівчат. Співачка займалась благодійністю весь цей час, але надто довго вона не витримала на відстані з чоловіком та рідною домівкою. Тому у кінці червня Камалія здійснила мрію доньок, повернутися в Україну.

Оля Полякова

Оля Полякова
Оля Полякова

Українська співачка виїхала з доньками Машею та Алісою за кордон, але Полякову не надовго вистачило, тому що для неї рівень життя за кордоном є нижчим, ніж в Україні. І Полякова прийняла рішення приїхати додому. Тепер Оля виступає на благодійних концертах та підтримує українську армію.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя Каменських разом зі своїм чоловіком Потапом, виїхала за кордон і майже пів року не була в Україні. За словами артистки вони з Потапенко їздили по різних країнах з волонтерською та благодійною метою. А ось потім, коли Настя вже не витримала, то поїхала додому на кілька днів і влаштувала тур по Європейських містах. Але наразі зірка вдома, звідки не хоче більше їхати нікуди.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.