Йдуть слідом за Марченко та кораблем: Повалій, Тодоренко та Лорак залишаться без нажитих в Україні багатств

Повалій втратила звання народної артистки, а Тодоренко не отримає батьківський спадок. Дізнайтесь, хто ще з зірок-мовчунів та зрадників, окрім Оксани Марченко, потрапили під санкції в Україні?  

З початку війни деякі артисти, які раніше користувалися великою популярністю в Україні, назавжди втратили свою репутацію та прихильність публіки. Українки за національністю, які збудували свою кар’єру саме на Батьківщині, нині не промовили ані слова стосовно агресивного нападу на країну.

У ряди мовчунів стала Регіна Тодоренко, яка стала відомою завдяки ролі ведучій у найвідомішому тревел-шоу “Орел та Решка”. На проєкті Регіна співпрацювала з режисером Євгеном Синельниковим, дім якого був зруйнований та розграбований російськими окупантами. Та навіть попри це, колишня улюблениця мільйонів українських телеглядачів, жодним чином не прокоментувала війну в Україні.

Скільки зрадниця Регіна Тодоренко заробила, продаючи марафони бажань
Повалій, Тодоренко та Лорак залишаться без нажитих в Україні багатств

Таїсія Повалій, яка мала звання народної артистки України, після 24 лютого дала концерт на території білорусії. А замість того, щоб назвати війну — війною та публічно закликати до припинення бойових дій, співачка прокоментувала вбивства мирних громадян, грабежі та насилля, як “важкі часи”. Безперечно, це обурило українських фанатів та на повернення виконавиці колишні шанувальники вже не чекають.

Таїсія Повалій ховає своє обличчя після чергової пластичної операції
Повалій, Тодоренко та Лорак залишаться без нажитих в Україні багатств

Нещодавно Президент України ввів санкції проти наших артистів, які до сьогодні продовжували підтримувати політику путіна та не висловились проти війни. Список знаменитостей вже не маленький, та поповнюється з кожним днем. До нього входять: Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Седакова, Оксана Марченко та Сніжана Єгорова. Всі ці зірки, тим чи іншим чином, не вважали за потрібне висловитися проти російської агресії.

Мовчунка Лорак написала лист розкаяння
Повалій, Тодоренко та Лорак залишаться без нажитих в Україні багатств

Обмеження та санкції охоплюють: заборону на виведення коштів з України, повне анулювання будь-яких договорів та ліцензій, заборону на проведення торгових та фінансових операцій, приватизації або оренди рухомого та нерухомого майна, а також позбавлення усіх українських звань, нагород та відзнак.

Нагадаємо, що усі вищезгадані артисти не проживають на території України.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.