Який зріст у Олі Полякової? Вже давно не модель, але видає своє минуле, як тільки виходить на сцену

Популярна українська співачка Оля Полякова може похизуватися не тільки ідеальною фігурою, але й іншими параметрами, які годяться для супермоделей.

Коли Оля Полякова виходить на сцену разом зі своїм колективом, усе виглядає досить гармонічно і не викликає жодних запитань. Втім, у моменти, коли зірка опиняється на сцені поруч зі своїми колегами, глядачі можуть помітити, що співачка набагато вища за інших в більшості випадків.

Оля Полякова розповіла, які уколи краси робить
Який зріст у Олі Полякової

Розкішні параметри, якими володіє Оля свого часу стали її пропуском до модельного бізнесу. Втім, там артистка залишатися не захотіла. Полякова володіє сильним вокалом і вирішила будувати музичну кар’єру.

Який зріст у Олі Полякової

Якщо спиратись на інформацію в мережі, зріст Олі Полякової складає 180 сантиметрів. Варто відмітити, що артистка до того ж постійно одягає для виступів дуже високі підбори та короткі костюми-комбінезони, які створюють враження, що у співачки неймовірно довгі ноги.

Який зріст у Олі Полякової

Зростом з Ольгою можуть похизуватися хіба що Катерина Осадча та Маша Єфросиніна, які також помітно високі.

Окрім неймовірних природних даних, Оля Полякова здатна продемонструвати і продукти власної роботи. У зірки хороша фізична підготовка, адже вона активно займається спортом. Ба більше, до війни співачка постійно рушала на декілька днів у різноманітні СПА, щоб посидіти на дієті, зробити оздоровчі процедури та підтягнути своє здоров’я в цілому.

Не приховує зірка і своєю любові до косметологічних процедур. Час від часу Полякова виходила на зв’язок зі своїми підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з кабінету косметолога і показувала, які ін’єкції робить та як підтримує молодість. Зусилля зірки у поєднанні з її вродженою красою дають неймовірні результати.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.