На кого Позитив проміняв екс-дружину Анну Андрійчук, яку взяла під крило Каменських: “Вона з шоу-бізнесу”

Минулого року стало відомо, чому дружина Позитива Анна Андрійчук постійно знаходилася вдома у Насті Каменських та Потапа. Виявляється, зіркова родина розпалася.

Минулого року шанувальники Насті Каменських та Потапа помітили, що краща подруга співачки Анна Андрійчук, яка у той самий час була дружиною Олексія Завгороднього, постійно знаходилася в маєтку знаменитого подружжя. Згодом з’ясувалося, що вона живе разом з зірками. Компанію сімейству також склала Лідія Каменських, яка поховала свого чоловіка і досі не змогла прийти до тями від горя.

На кого Позитив проміняв екс-дружину Анну Андрійчук

На кого Позитив проміняв екс-дружину Анну Андрійчук

Звісно, фанати почали підозрювати, що Позитив та його кохана або розлучилися, або планують даний крок. Згодом Анна дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповіла, що вони з виконавцем переросли одне одного і вже не могли бути разом.

Мережею почали активно ширитися чутки про роман Олексія Мішель Андраде. Але серед здогадок часто з’являлися і інші варіанти.

Нещодавно співак дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповів, що активно будує стосунки з іншою. Особистість дівчини розкривати Позитив поки що не має наміру, але дав зрозуміти, що вона з шоу-бізнесу.

“У мене є дівчина. Багато хто вже може здогадуватися і знає про це. Я думаю, що зараз не час про це говорити”, – розповів Позитив.

До речі, зараз виконавець активно займається ремонтом власного будинку, який був придбаний декілька років тому. Так як війна зруйнувала усі плани більшості артистів, у тому числі і Олексія, він вирішив сфокусуватися на чомусь іншому. Варто відмітити, що ремонтує свій будинок він власними руками. Але це стосується лише косметичних робіт, які нескладні для виконання людям без відповідної кваліфікації.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.