“Не лише четверту, але і п’яту”: багатодітний Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік вперше разом з дружиною дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому поділився планами на усиновлення дитини.

За короткий проміжок часу знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік встиг стати багатодітним батьком. У зірки народилися сини Іван, Дмитро та Олександр. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні зірка разом зі своєю дружиною та спадкоємцями рушив на захід України, де перебував впродовж декількох місяців.

Неодноразово телеведучий розповідав, що дуже хотів повернутися, але родина його не відпускала, так як боялася за голову сім’ї.

Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей

І хоча Григорій та Христина виховують аж трьох маленьких дітей, які потребують постійного нагляду та турботи, зірки ніколи не говорили про те, що готові зупинитися.

Квартира Григорія Решетніка
Григорій Решетнік зізнався, що планує з дружиною усиновити дітей

Ба більше, нещодавно зіркове подружжя дало ексклюзивне інтерв’ю для шоу “Життя відомих людей”, в якому прокоментувало свої плани на усиновлення.

“Я кажу: ти готовий взяти четверту дитинку, якщо вона по була всиновлена. От я хотіла б дуже!”, – розповіла про свою розмову з чоловіком Христина.

Григорій не тільки підтримує свою дружину, але й готовий перевиконати план по усиновленню.

“Можливо не лише четверту, але і п’яту. У нас хлопці хочуть, у них своє замовлення: хлопчик, дівчинка, дівчинка, троє дівчаток. Ми вважаємо, що під час війни, обов’язок кожної родини — думати про всиновлення. Душа розривається, хочеться всім допомогти. Але всиновлення це дуже відповідальна річ”, – додав Григорій.

Варто відмітити, що з синами пара поки що не розмовляла на предмет того, що в їхню родину можуть прийти діти з прихистку. На даний діалог подружжя не наважується тому, що війна не закінчилася, а отже і дітей усиновити не можна. Але все попереду, і Григорій з Христиною планують повернутися до цього питання.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".