Як виглядав покійний син Віктора Павліка, який припинив лікування і помер від раку: “Ти забрала його батька”

Відомий український виконавець Віктор Павлік декілька років тому поховав свого молодшого сина Павла. Як виглядав хлопець та від чого помер, дізнайтеся в нашій статті.

Три роки тому мережу сколихнула неймовірно сумна новина: знаменитий український виконавець Віктор Франкович втратив свого молодшого сина Павла, який боровся за життя з важким діагнозом — саркомою.

Для родини це була складна боротьба, а для юного Павла неймовірно виснажливою. В якийсь момент спадкоємець зірки прийняв доленосне рішення більше не проходити лікування і прожити стільки, скольки йому відміряно.

Стало відомо, як виглядав покійний син Віктора Павліка

Віктор Павлік та його син Павло
Стало відомо, як виглядав покійний син Віктора Павліка

В останні дні свого життя хлопець пересувався на інвалідному візку. Віктор Франкович намагався усіма силами підтримати свого сина в усьому. Вже тоді в нього були стосунки з концертною директоркою Катериною, але він не був готовий покидати сім’ю саме через діагноз сина.

Павло Павлік з батьками
Як виглядав покійний син Віктора Павліка

У Павла та нової коханої артиста склалися погані стосунки. Через два роки після смерті 21-річного хлопця колишня дружина Віктора Франковича Лариса публічно заявила, що Павло ненавидів Репяхову у відповідь на публікацію останньої.

“Я тобі дозволяю прямо зараз офіційно радіти й веселитися, бо до мого горя ти не маєш ніякого стосунку. Паша тебе ненавидів! Ти забрала його батька”, – заявила Лариса.

Варто відмітити, що Віктор Франкович дуже часто відвідує могилу свого спадкоємця і сильно горює за ним. Відрадою для артиста стало народження його найменшого сина Михайла, який з’явився на світ минулого року. Катерина ж після скандалу більше не дозволяє собі згадувати публічно про покійного Павла. Можливо, з етичних міркувань, а можливо через домоаленність з його мамою.

Схожі статті