ТОП-5 таємниць особистого життя Олега Винника і Таюне: гучне весілля, син Юліан та інші подробиці

Популярний співак Олег Винник ніколи не сходить із перших шпальт новин, адже уміє тримати інтригу та підігрівати цікавість фанатів до найпотаємнішого. Дізнайтеся про всі таємниці життя Головного вовка країни та секрет його популярності.

Олег Винник і Таїсія Сватко давно стали улюбленцями нашої естради. Зірки підкорили не лише талантом, а і цікавою непересічною історією, таємничою наче ніч. Відомо, що вони познайомилися за часів навчання у музичному училищі. Наступні роки після отримання диплому у біографії цих знаменитостей — не відомі. Далі у Головного вовка країни у житті починається етап закордонного життя на заробітках у Німеччині. І вже тамтешнім журналістам він розповідає, що має дружину і сина.

Олег Винник і Таюне ховають красеня сина
ТОП-5 таємниць особистого життя Олега Винника

Та з часом все ж таки знайшлися односельчани, які пам’ятали, як одружилися музиканти. Багато джерел називають різні періоди, коли майбутні знаменитості могли б зіграти весілля. Одні стверджують, що це було у 1990-ті, а ось на каналі “Одна минута” автори відео говорять, що на початку “нульових” відбулася урочистість.

Також цікавим аспектом є дитина Головного вовка країни. У відеоряді вище наводяться спогади односельчан знаменитості, які пригадують, що співак ще до шаленої слави та популярності приїздив на свою малу Батьківщину з малюком.

Пізніше у мережі спливуть світлини молодого спортсмена на ім’я Юліан. Хлопець у Німеччині проходив змагання та захищав честь місцевого клубу з плавання. Цікаво, що співак так досі не підтвердив і не спростував інформацію про рідство з цим молодиком. Втім, по фото дуже важко сказати, чи схожий він з популярним українським блондином.

Нагадаємо, що про дитину Винника стало відомо ще у 2005-му році. Тоді місцевим ЗМІ співак розповідав про те, що має однорічного малюка. Також неодноразово приписували Олегу діток, з якими фотографувалася Таюне після концертів. Втім, бек-вокалістка Головного вовка країни воліє уникати особистих тем взагалі.

Схожі статті