Кожній вовчиці по масці: Олег Винник почав продавати маски зі своїм логотипом

Відомий артист написав, що в його інтернет-магазині акція на захисні маски.

Популярному українському співакові Олегу Виннику довелося поскасовувати концерти в Україні та за кордоном через пандемію коронавірусу. Сам артист також перехворів у жовтні на COVID-19, тож з власного досвіду знає, наскільки підступний і небезпечний коронавірус.

Так як ситуація в сфері шоу-бізнесу важка, Олег, схоже, вирішив почати заробляти на популярному засобі захисту – масках.

На своїй сторінці в Instagram артист опублікував рекламу масок власної марки OV.

Винник розмістив картинку з масками OV і повідомив фоловерів про акцію.

«Ми з нетерпінням чекаємо на закінчення пандемії, але дані про зріст захворювань невтішні.
Тому влаштовуємо акцію!», – написав найбажаніший блондин українського шоу-бізу.

https://www.instagram.com/p/CG7hqmwFQir/

Суть акції в тому, що компанія пропонує знижку покупцям своєї продукції за промокодом.

Брендовані маски з логотипом OV, який означає ініціали улюбленця вовчиць, в спеціалізованому магазині артиста коштують 200 гривень. В описі зазначається, що маска розроблена найкращими дизайнерами і дуже зручна.

Маска OV
Маска OV

Не всі шанувальники Винника нормально сприйняти те, що крім кружок і футболок, артист вирішив випускати ще й багаторазові маски і так відверто їх рекламує. Деякі позалишали невдоволені коментарі. Інші ж фанати Винника написали, що з радістю носитимуть маску з логотипом кумира.

  • Уже б не ганьбились
  • Я думала тут буде текст “купи маску, а виручені кошти підуть на благодійність, наприклад на ту ж боротьбу з ковід” але ні. Продавати маски зі своїм логотипом це звичайно жесть
  • Вже придбала маски ОV для себе і своїх близьких. Якість на 100% відповідає ціні. Кожен день одягаю маску зі задоволенням, адже захист і здоров’я зараз найголовніше. Олег, дякую, що в вашому онлайн магазині можна придбати дуже якісні і потрібні речі! Шикарний асортимент!
  •  Вау! Які макси, біжу купувати
  • Олег Анатолійович, не ставайте до лав тих, хто наживеться на людському горі… Це як під час війни продавати солдатам обмундирування. Не спекулюйте на обожнюванні глядачів. Коронавірус закінчиться, а репутація буде підпсована. Торгуйте чашками, дощовиками. Чи Вам гірше всіх?

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.