Що відомо про вагітність Насті Каменських: як змінилася фігура з округлим животиком та коли планує народити

Популярну співачку Настю Каменських давно підозрюють у вагітності. У мережі стали дедалі частіше спливати її світлини з округлим животиком та з пишними, як у вагітної формами. Чи дійсно артистка при надії — дізнайтеся у матеріалі.

Настя Каменських останнім часом бентежить фанатів змінами у фігурі. Співачка ще у лютому, коли задовго до війни поїхала в Іспанію, показувалася на фото в об’ємному одязі та приховувала талію. Вже тоді прихильники запідозрили, що знаменитість може бути при надії.

Дружина Потапа ніяк не реагувала на коментарі та прохання розповісти про свій цікавий стан. Влітку, під час візиту в Ірпінь, у мережі підмітили, що артистка сильно змінилася.

Що відомо про вагітність Насті Каменських

Чорна сукня не змогла прикрити пишного живота. А згодом у коментарях під світлинами зірки поповзли різні припущення:

  • “Там пузище (в хорошому сенсі цього слова) і походу на цей раз готується заява про народження первістка, я впевнена”;
  • “То вона знову вагітна”;

А ось інші коментатори поставили під сумнів той факт, що Настя може виношувати дитину. Користувачі Інстаграму глузливо припустили, що животику Каменських вже два роки, а з’явився він, бо співачка тривалий час жила у комфорті за кордоном.

Цікаво, що останнім часом артистка майже не публікує світлин у повний зріст. Знаменитість публікує здебільшого селфі або просто портретні фото. Також поп-діва не відмовилася від шалених підборів та взуття на платформі. Також на сцені з’являється у вельми скромному закритому вбранні, де обов’язково у неї має бути прикритий додатковою тканиною живіт.

Потап же стоїть осторонь всіх коментарів стосовно цікавого стану дружини. Він ще жодного разу не прокоментував вагітність своєї обраниці. Більше того, репер взагалі оминає тему народження другої дитини.

Нагадаємо, що більше про знаменитість, її романи, одруження та стосунки колишньою родиною свого обранця Олексія ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте поставити вподобайку та підписатися на канал.

Схожі статті