Вже не наречена: обраниця Мурата Налчаджиоглу у білому костюмі засвітила обручку та показала головне (ФОТО)

Екс-чоловік Ані Лорак знову знайшов своє кохання. Обраниця геть не схожа на його колишню і вже хизується красивою обручкою у білому костюмі. Дізнайтеся, чи дійсно пара вирішила зіграти весілля у непрості часи.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу не лишила нікого з його прихильників байдужим. Вона — абсолютно не схожа на жодну зі своїх “попередниць”, а у певних сферах навіть переганяє Ані Лорак.

Нещодавно закохана дівчина показала фото з обручкою у білому костюмі. Видно, що дуже масивна та недешева каблучка прикрашає її тендітну руку. Поруч її обіймає турецький красень, за поглядом його видно, що нарешті він знайшов свою половинку.

Допис набрав майже тисячу вподобайок, а у коментарях пару осипали компліментами:

  • “Я бажаю вам безмежного щастя!”
  • “Чудова пара. Приємно на вас дивитися”
  • “Супер пара”
  • “Солодка парочка”

До речі, нова кохана Мурата також українка. Пара переживає війну разом нині, а Налчаджиоглу не приховує того, що всім серцем підтримує нашу державу. Він вважає країну під жовто-синім стягом ледь не другою Батьківщиною, адже прожив тут чимало років та зміг знайти свій шлях розвитку у бізнесі. Чимало часу популярний чоловік провів у столиці та неодноразово їздив у Карпати відпочивати.

Колишній чоловік Лорак Мурат відвідав Україну
Обраниця Мурата Налчаджиоглу у білому костюмі засвітила обручку

А ось, чи спілкується нині з Ані Лорак — велике питання. До війни поп-діва розповідала, що не стала обривати зв’язки з колишнім та навіть зустрічала дитячі свята своєї дочки Софії разом з ним. Робила це, звісно, не для себе. Втім, після 24-го лютого артистка вирішила зникнути з медійного простору та перестала виходити у мережу з новинами особистого життя.

Ходили чутки, наче чоловік співачки забрав до себе їхню спільну дитину, але жодна зі сторін цю інформацію не підтверджувала. До речі, у Лілії, нової коханої Мурата, є донька від колишніх стосунків.

Нагадаємо, що більше про життя Ані Лорак, її розлучення та кардинальну зміну стилю життя ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”:

 

 

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.