Розлучена Аліна Гросу вперше показала, як виглядає її рідний племінник: “Мій красунчик” (ФОТО)

Молода, українська співачка Аліна Гросу, яка зараз перебуває в невизначеному стані, показала, як сильно підріс її племінник і як сильно він схожий на свою зіркову тітку.

Аліна з самого дитинства була зіркою, вона почала співати на сцені, бувши зовсім дитиною. І навіть перші кліпи були дитячими. Дівчинка з великими блакитними очима і сильним голосом, змогла підкорити український шоу-бізнес та дорослих колег. Кілька років Гросу із великим задоволенням виходила на сцену, співала, виступала та залюбки знімалась у кліпах. Але згодом дівчина виросла і захотіла взяти паузу у творчій кар’єрі.

Звісно, таке рішення стало шоком для всіх, але якщо більше немає натхнення, то певно це рішення було найбільш правильним. Багато років ніхто не чув, як склалась доля маленької зірки. А хтось вже встиг забути навіть ім’я юної артистки.

А
Аліна Гросу показала, як виглядає її племінник

Але в один момент Аліні й самій набридло бути тінню свого дитячого образу і вона вирішила повернутися до творчості та ще й опанувала  акторську діяльність. Тож, тепер Аліну можна побачити у багатьох українських мелодрамах. І варто зауважити, що грає Гросу добре.

Аліна давно не ділиться подробицями особистого життя, але на днях показала, як виглядає її рідний племінник. Фото хлопчика ніби створені у професійній студії на фотозйомці. Можливо хлопець піде творчим шляхом своєї зіркової тітки? Так, у сторіс Аліна написала “Мій красунчик” і схожість дійсно є.

Напевно Аліна дуже любить племінника, але своїх дітей у дівчини поки немає. Адже з першим чоловіком подружнє життя не склалася, а от що зараз між Гросу та Романом Полянським, артистка тримає в секреті. Попри те, що на її руці з’явилась обручка. Звісно шанувальники вже думають, що було таємне весілля з актором, але впевнено це зможе розповісти лише сама співачка.

Схожі статті