Дорофєєва зізналася, що пережити розлучення з Дантесом їй допоміг зовсім не Кацурін: “Я тобі дуже вдячна”

Певно вже всі знають, що розлучення Наді і Дантеса відбулося не через екс-родину Кацуріних, тому співачка вирішила подякувати людині, яка допомогла їй пережити розрив в Вовою і це не Міша.

В той час, коли Надія і Володя заявили про своє розлучення, паралельно розпадалася ще одна сім’я. Це родина Кацуріних і оскільки зараз так вийшло, що багатьом здається ніби-то вони просто зробили обмін партнерами, то ця ситуація все ще потребує роз’яснень.

По-перше, Вова і Надія прийняли рішення розлучилися задовго до офіційної заяви, по-друге, родина Кацуріних також розійшлась через свої особисті моменти, з якими вони вже не могли миритися. Так, це здається дивним та підозрілим збігом обставин, але що в нашому житті не дивує?

Яким би спільним рішенням не було розлучення, прожити його завжди доволі важко, тому, поруч необхідно мати близьких людей, які можуть вас підтримати й дати раду вашим емоціям, які можуть вийти за межі.

І, наприклад, для Дантеса також людиною стала Даша, як і він для неї, але спочатку між ними була просто дружня підтримка, а от вже крізь великий проміжок часу, який вони проводили разом, і Володя і Дар’я зрозуміли, що між відносини між ними стали набагато близькими та з’явилися почуття, що переростають звичайну дружбу. Але свою взаємну закоханість пара приховувала довго.

Пережити розлучення з Дантесом Наді допоміг не Кацурін
Пережити розлучення з Дантесом Наді допоміг не Кацурін

А от Дорофєєва жалілася зовсім не своєму новому обранцю. Розлучення їй допомогла пережити дуже близька людина, яка все життя була поруч із Надею. Це її подруга, яку Дорофєєва засвітила у своєму instagram та щиро подякувала дівчині за те, що вона є у житті Надії та завжди готова прийти на допомогу.

Пережити розлучення з Дантесом Наді допоміг не Кацурін
Пережити розлучення з Дантесом Наді допоміг не Кацурін

Тож, Надя дуже вдячна саме цій людині й ця підтримка насправді зберегла багато її нервів та самоконтроль. А як всі знають, одна гарна подруга — може замінити купу поганих хлопців.

Схожі статті