Надя Дорофеєва розповіла про стосунки з Позитивом: все почалося у Сімферополі

Надя Дорофеєва наважилася на відверте зізнання про відносини з колегою Олексієм Завгороднім.

Надя Дорофеєва і Олексій Завгородній зустрілися за два роки до заснування колективу у рідному місті Наді Сімферополі. Тоді вони проговорили всю ніч. Після цього співачка зрозуміла. що Олексій Завгородній назавжди залишиться у її житті. Це було їх перше побачення, яке переросло в роман завдовжки в 10 років.

Надя Дорофеєва з теплом згадує те, з чого почався дует “Время и Стекло”. Найбільше їй запам’яталися моменти, коли Олексій не давав їй спати в автобусі під час гастролей або ображався, коли співачка ночувала у себе в номері.
У свою чергу Олексій Завгородній, він же Позитив, подякував партнерці за те, що вона вселила в нього віру у самого себе і підтримувала тоді, коли хлопець найбільше цього потребував. Позитив додав, що у моменти, коли Наді було погано і вона плакала, йому хотілося стати сильнішим і захистити її від усього поганого.

Співачка зі сцени зізналася, що вони ніколи не були парою у класичному розумінні слова, але вони завжди розуміли і підтримували одне одного.

Ці слова колишні учасники гурту вперше почули одне від одного на прощальному концерті “Время и Стекло” у Києві.  Надя Дорофеєва тоді зізналася, що рада, що між ними трапився такий довгий музичний роман.

Саме цi слова стали кульмінаційнним і найбiльш емоційним моментом моментом концетру “Останній танець” вже неіснуючого гурту “Время и Стекло”.

На своїй сторінці у мережі Instagram Олексій Завгородній опублікував серію чорно-білих світлин з Надею Дорофеєвою. У підписі співак написав, що зараз команда обмінюється емоціями від минулих днів і обговорює всі події, що сталися за три дні.

Прихильники творчості музиканта зауважили, що з нетерпінням чекають книгу про історію гурту “Время и Стекло” з підписами улюблених артистів.

Сподіватимемося, що артисти і надалі збережуть дружбу, яка тривала понад десять років.

Схожі статті