Яке дівоче прізвище Олі Фреймут і хто її батько: телеведуча розповіла, ким була до шлюбу з солідним продюсером

Нарешті стало відомо причину, через яку Ольга Фреймут відмовилась від прізвища батька та обрала для роботи сценічний псевдонім. Дізнайтесь, як на це вплинув третій чоловік ведучої та ким був рідний тато знаменитості. 

Іноді фанати деяких артистів навіть не замислюються, яке справжнє прізвище їх улюбленої зірки. Буває так, що сценічне ім’я звучить настільки природно, що навіть не виникає думки, що це псевдонім. Так і популярна українська ведуча, Ольга Фреймут, насправді зовсім не Фреймут. Творчий псевдонім знаменитість взяла вже після того, як почала працювати на телебаченні та обирала ім’я, яке буде не тільки відрізняти її від інших зірок, а й запам’ятовуватись публіці. Від народження ведуча мала інше прізвище — Коник Ольга Михайлівна.

Історія прізвища Коник бере старт ще за часів козацтва та передається нащадкам вже протягом багатьох сторіч. Батько Олі, Михайло Коник, був інженером за освітою, а також професійним футболістом. Артистка теж мала усі шанси стати спортсменкою, оскільки мама знаменитої була майстром спорту з плавання, а також виклала фізкультуру у загальноосвітній школі. Проте ревізорка не пішла по стопах батьків і обрала зовсім інший життєвий шлях, зробивши кар’єру на телебаченні.

Яке дівоче прізвище Олі Фреймут

Коли двері шоу-бізнесу нарешті відкрились, зірка почала замислюватись, що хоч її прізвище і має стародавнє коріння, для світу телебачення воно не підходить. На той момент Ольга жила у цивільному шлюбу з Олександром Ракоїдом, режисером та головним редактором “5 каналу” і могла обрати для роботи прізвище коханого. Але майбутня зірка хотіла унікальне ім’я, завдяки якому її буде впізнавати широка аудиторія. Тому для сцени артиста обрала дівоче прізвище своєї мами — Фреймут. Воно також має стародавнє походження та згадується у літописаннях ще за 17 сторіччя.

Яке дівоче прізвище Олі Фреймут

Популярність ведучої зростала, а особливо, після участі у шоу “Ревізор”, кожен український телеглядач знав, хто така Ольга Фреймут. Навіть після свого одруження з відомим продюсером, Володимиром Локотко, знаменитість не змінила на прізвище чоловіка свої документи. Але, як зараз відомо, після народження двох спільних дітей, Фреймут Оля все ж таки стала офіційно Локотко Ольгою Михайлівною, аби вся сім’я зірки мала одне, родинне прізвище.

Нагадаємо, що Оля Фреймут має трьох дітей. Страшна донька, Злата, була народжена у шлюбі з британцем, Нілом Мітчелом.

Схожі статті