Софія Ротару і Катя Осадча показали, як носити модну стьобану куртку цієї осені: фото зіркового гардеробу

Стьобана куртка — предмет гардеробу, який необхідно носити правильно. Катя Осадча та Софія Ротару є одними з наймодніших українських селебритіз, тож показали, які моделі обирають.

Софія Ротару та Катерина Осадча мають великі фанатські бази, які захоплюються не тільки їхніми талантами, але й образами. Обидві знаменитості обожнюють моду, обидві знаменитості з’являються на людях у розкішних образах, які потім повторюються пересічними людьми, і обидві мають певний вплив на тренди в Україні.

Софія Ротару і Катя Осадча показали, як носити модну стьобану куртку

Стьобана куртка — доволі цікавий предмет гардеробу. Вона може бути як досить модною річчю, яка зробить ваш образ неймовірним та привабливим, так і повністю його зіпсувати, якщо модель зроблена невдало.

Варто відмітити, що і Катерина Осадча, і Софія Ротару віддають перевагу стьобаним курткам світлого кольору.

Так, наприклад телеведуча не так давно з’явилася на людях у темно-кремовій короткий куртці з досить крупним геометричним, але плавним малюнком.

Софія Ротару і Катя Осадча показали, як носити модну стьобану куртку

Софія Ротару також з’явилася у світлій молочній куртці, але на її одязі геометрія була дещо дрібнішою.

Софія Ротару і Катя Осадча показали, як носити модну стьобану куртку

Цікаво, що яскраву стьобану куртку Катерина Осадча обрала для горно-лижного курорту. Геометрія швів була дуже крупною, а також її образ доповнював пояс.

Софія Ротару і Катя Осадча показали, як носити модну стьобану куртку

У схожі моделі засвітилася і Злата Огневич, однак вона обрала пишне пальто з темного матеріалу.

Обидві зірки обирають коротку довжину і не ходять у стьобаних пальто. Ба більше, на їхніх предметах одягу немає ніяких малюнків, принтів, написів або будь-яких інших декоративних елементів.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.