Всі по черзі: спочатку Камінська зізналась в почуттях до колишнього, а тепер згадала, що було з Дікусаром

Українська співачка Слава Камінська поки знаходиться в Нідерландах бачно засумувала за всіма своїми чоловіками і вирішила згадати їх добрим словом на відстані.

Нещодавно Камінська вирішила зізнатись у коханні своєму колишньому чоловікові Едгару Камінському, жінка в коментарях написала, що досі кохає батька своїх дітей, але вже по-іншому. Також наголосила, що він є найкращим батьком у всьому світі. Але слід нагадати, що розлучення зіркової пари було досить гучним і коли Камінська про нього розповідала, було зрозуміло, що жінка тримає образу на колишнього.

Проте, на той момент у неї з’явився проєкт, який допоміг жінці залікувати серце й душу. “Танці з зірками”, де її партнером став відомий хореограф і танцюрист Дмитро Дікусар. Цей чоловік славиться романами зі своїми партнерками давно, ще з часів Ірини Білик. Проте, Слава намагалась привернути увагу Дмитра як тільки могла, але до романтичних стосунків щось так і не дійшло. Весь свій шлях на проєкті, Камінська наголошувала на тому, що вона вільна та розлучення жінка, яка не проти закрутити роман з таким чоловіком як Дікусар.

Проте сам Діма ніяк не міг відчути щось більше ніж дружба до Слави. Хореограф за кадром сказав, що його партнерка дуже приваблива жінка, але нічого більшого ніж дружба, він собі дозволити не може. В чому причина, було не зрозуміло сім. Можливо Діма не хотів зв’язуватися з тільки-тільки розлученою жінкою, що було досить мудро з його боку.

https://www.instagram.com/p/CkGx6H6PGrT//embed]

Натомість Слава досі тримає в серці Дмитра і дуже ніжно до нього звертається. Навіть каже, що кохає чоловіка. Але всі теплі слова було сказано у рамках привітання з днем народження.

“Ти мій назавжди.Містер-мудрість, сміливість і ти МІЙ. Я мала нагоду бути з тобою поруч на екрані, але за кулісами мені пощастило більше. Ти той, кому я дуже довіряю.  Дякую тобі за тебе. люблю” – написала Камінська під ніжним відео з Дікусаром.

Тож, привітання певно розчулить Дмитра, якщо він це побачить. Тому що Діма насправді тонка, творча натура, якби не намагався це сховати. Проте зараз він служить в ЗСУ, що дуже здивувало багатьох його колег, адже він зовсім не конфліктна людина. Проте багато хто Дімою пишається, бо він здивував всіх своїм сміливим вчинком і дійсно вартує таких слів, які адресувала йому Слава.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.