Оля Полякова залишилася без свого акаунту в Instagram і звернулася до міністра Федорова: “Хочуть закрити рота”

Відома співачка Оля Полякова днями залишилась без своєї сторінки в instagram та вирішила звернутися до самого важливого міністра з цифрових трансформацій.

Оля Полякова дуже обурена тим, що її сторінку в instagram заблокували через жагу донести правду світові та розповісти на весь світ про війну, яка дуже сильно змінила життя українців та наше світосприйняття. Тож, Полякова фактично дісталась до міністра цифрових трансформацій.

Полякова з самого початку війни активно бореться на інформаційному фронті й не дозволяє нікому забути про те, що в країні йде повномасштабна війна і хто став причиною цієї війни також. Оля іноді зухвало і надто сміливо висловлює свою думку щодо всього того, що відбувається в країні. Тому коли її позбавили змоги не мовчати, зірка розійшлась не на жарт.

Оля Полякова звернулась до міністра цифрових трансформацій
Оля Полякова звернулась до міністра цифрових трансформацій

Співачка переконана, що у цій історії не обійшлося без ботів, які гарно попрацювали та знесли сторінку Полякової та інших зірок, які активно стоять на інформаційному фронті й доносять правду про злочини росії. Дехто завжди підпадає під блок публікацій через цензуру, а хтось, як Оля намагається донести інформацію м’яко, наскільки це можливо, адже ми всі знаємо, що Полякова емоційна особистість і гострі вислови їй властиві.

Так, Полякова вирішила розв’язувати цю проблему одразу гучно, на своїй сторінці у Facebook Оля звернулась до Михайла Федорова та наголосила на тому, що їй цинічно намагаються закрити рота, як і іншим відомим українцям, також жінка прозоро натякнула, кому це може бути вигідно.

Тож, цікаво як міністр цифрових трансформацій відреагує на таке звернення і чи відреагує взагалі. Адже Полякова з тих, хто піде напролом та не дасть спуску нікому, поки не дійде до мети. А як зазначає артистка, Вона не може сидіти та мовчати, тому їй необхідно мати доступ до свого профілю в instagram.

Схожі статті