З корабля на бал: Вова Дантес розповів, як проводить час між концертами у Польщі з дітьми Кацуріної

Володимир Дантес знаходиться у Польщі разом з новою коханою Дашею Кацуріною та її дітьми. Між концертами приміряє роль молодого, стриманого батька.

Вова Дантес прожив разом з Дорофєєвою цілих 10 років, але з дітьми парі так і не пощастило, спочатку завжди було ніколи, адже кожен з них будував кар’єру і намагався зробити своє ім’я впізнаваним, а творчість популярною. Тому, часу на планування і народження діточок, зірковий тандем не знаходив. Але на велике здивування у Надії та Володі жодного разу не запитали чому в них досі немає дітей і чи планують вони їх взагалі.

Але тепер вже й не судилося, адже у лютому цього року Дорофєєва та Дантес оголосили про своє розставання та офіційне розлучення. Не було жодних конфліктів чи непорозумінь. Просто іноді буває так, що кохання проходить, але гарне ставлення один до одного лишається. Так сталося й з парою Володимира і Наді, вони люблять один одного, але вже не як партнери по життю, а так, як друзі, близькі один одному люди й не більше.

Дантес проводить час з Кацуріною та її дітьми
Дантес проводить час з Кацуріною та її дітьми

Тепер у кожного з них свій шлях і нові партнери по життю, надовго чи ні, покаже час, але про це не варто думати зараз, адже наше життя стало дуже швидкоплинним і будувати план на майбутнє – дикуватість. Гарно це чи погано ми всі дізнаємося з часом. Але зараз і Надя і Володя щасливі люди, які кохають і є коханими.

Дантес проводить час з Кацуріною та її дітьми
Дантес проводить час з Кацуріною та її дітьми

Так, Вова приміряє на себе нову роль молодого батька, але поки позиціює себе як друг для них. А також, допомагає Даші не йти на поводу у дітей і виховувати їх по можливості більш суворо, ніж вона це робить зараз. До того ж попри своє тепле ставлення до малят, Володя ніколи не проявляв палкого бажання мати дітей і займатися їх вихованням.

Але зараз Володимир приїхав на гастрольний тур у Польщу та звісно він зустрівся з Кацуріною та її малятами. Вова між концертами грається та забавляє діточок і насправді сам від цього отримує задоволення. Тож, зустрічі хоч і не довгі, проте щасливі.

Схожі статті