У мережі повідомили про офіційне розлучення Володимира Остапчука і Христини Горняк: “Декілька тижнів тому”

Чутки про те, що Володимир Остапчук розлучається зі своєю другою дружиною Христиною Горняк вирують у мережі вже давно. Що відомо про рішення пари та хто підтвердив інформацію про те, що шоумен таки полишив свою обраницю — дізнайтеся про все у матеріалі.

Володимир Остапчук і Христина Горняк вже давно не публікують спільних світлин у мережі та не викладають спільних сторіз. Це неабияк збентежило прихильників пари, адже всі звикли бачити це подружжя разом і у горі, і у радості. Початок війни зірки зустріли пліч-о-пліч, згодом навіть волонтерили спільно. Знаменитості показували відвідини батьків, різноманітні поїздки та при цьому не втомлювалися зізнаватися у коханні один одному.

Та згодом закоханих фото і відео ставало менше, а обраниця шоумена і взагалі почала робити меланхолічні дописи.

“…я хочу ту легкість в простих моментах, та можливість просто сміятись до сліз… Хочу не втратити в собі ту “маленьку Кріс” яка була хоч і дуже самостійна та серйозна з дитинства, але дуже любила посміхатись та сміятись!”, — писала Горняк в Інстаграмі.

Вже тоді у мережі запідозрили, що можливо у родині зірок не все так ідеально, як здається на перший погляд.

Сьогодні, 25 жовтня, у популярному телеграм-каналі “Культурная прачечная” і взагалі з’явилася інформація про те, що Остапчук офіційно розлучився з коханою.

“Як розповіли нам джерела в оточенні пари, документи про розірвання шлюбу вони отримали декілька тижнів тому”, — написали адміністратори сторінки.

У мережі повідомили про офіційне розлучення Володимира Остапчука

В Інстаграмі ж можна помітити, що Христина взагалі більше не підписана на сторінку шоумена. Цікаво, що нині акаунт Володимира виглядає, як деактивований: повністю пропали світлини та замість особистої інформації — пустий екран.

У мережі повідомили про офіційне розлучення Володимира Остапчука

В той самий час мила знаменитості повідала у сторіз, що досі носить чоловікове прізвище, але на будь-яку тему особистого життя відвертих коментарів давати не збирається.

У мережі повідомили про офіційне розлучення Володимира Остапчука

Нагадаємо, що ведучий одружився з пані Горняк у 2020-му році. У нього є діти від колишнього шлюбу з Оленою Войченко. Відомо, що малюків відвезли подалі від бойових дій заради їхньої безпеки ще на початку війни.

Схожі статті