У мережі повідомили про офіційне розлучення Володимира Остапчука і Христини Горняк: “Декілька тижнів тому”

Чутки про те, що Володимир Остапчук розлучається зі своєю другою дружиною Христиною Горняк вирують у мережі вже давно. Що відомо про рішення пари та хто підтвердив інформацію про те, що шоумен таки полишив свою обраницю — дізнайтеся про все у матеріалі.

Володимир Остапчук і Христина Горняк вже давно не публікують спільних світлин у мережі та не викладають спільних сторіз. Це неабияк збентежило прихильників пари, адже всі звикли бачити це подружжя разом і у горі, і у радості. Початок війни зірки зустріли пліч-о-пліч, згодом навіть волонтерили спільно. Знаменитості показували відвідини батьків, різноманітні поїздки та при цьому не втомлювалися зізнаватися у коханні один одному.

Та згодом закоханих фото і відео ставало менше, а обраниця шоумена і взагалі почала робити меланхолічні дописи.

“…я хочу ту легкість в простих моментах, та можливість просто сміятись до сліз… Хочу не втратити в собі ту “маленьку Кріс” яка була хоч і дуже самостійна та серйозна з дитинства, але дуже любила посміхатись та сміятись!”, — писала Горняк в Інстаграмі.

Вже тоді у мережі запідозрили, що можливо у родині зірок не все так ідеально, як здається на перший погляд.

Сьогодні, 25 жовтня, у популярному телеграм-каналі “Культурная прачечная” і взагалі з’явилася інформація про те, що Остапчук офіційно розлучився з коханою.

“Як розповіли нам джерела в оточенні пари, документи про розірвання шлюбу вони отримали декілька тижнів тому”, — написали адміністратори сторінки.

У мережі повідомили про офіційне розлучення Володимира Остапчука

В Інстаграмі ж можна помітити, що Христина взагалі більше не підписана на сторінку шоумена. Цікаво, що нині акаунт Володимира виглядає, як деактивований: повністю пропали світлини та замість особистої інформації — пустий екран.

У мережі повідомили про офіційне розлучення Володимира Остапчука

В той самий час мила знаменитості повідала у сторіз, що досі носить чоловікове прізвище, але на будь-яку тему особистого життя відвертих коментарів давати не збирається.

У мережі повідомили про офіційне розлучення Володимира Остапчука

Нагадаємо, що ведучий одружився з пані Горняк у 2020-му році. У нього є діти від колишнього шлюбу з Оленою Войченко. Відомо, що малюків відвезли подалі від бойових дій заради їхньої безпеки ще на початку війни.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.