Як виглядає чоловік Людмили Барбір, якому вона народила сина: все, що відомо про шлюб і родину телеведучої

Людмила Барбір доволі відкрита людина, але коли доходить до її особистого життя, то ведуча стає не надто відвертою та взагалі мало чого розповідає про свою родину, сина та коханого чоловіка.

Людмила стала обличчям “Сніданку з 1+1” та завоювала шалену любов від глядачів. Її краса та професіоналізм вражають. Також Людмила завжди вміє влучно пожартувати й дуже сміливо йде на всі експерименти, які дарує їй проєкт. До того ж Барбір дуже балакуча, що є великим плюсом для ведучої. Але на особисті теми Людмила чомусь не полюбляє розмовляти, певно жінка вважає, що “щастя любить тишу”. Але деякі факти про чоловіка та сина ведучої вдалося дізнатись.

Отже, чоловіка Людмили звати Ігор і він тренер зі спортивного напряму айкідо – це японська бойова техніка. Сама ж Люда також зацікавлена цим напрямом та навіть отримала чорний пояс і все завдяки коханому. До речі ведуча вважає, що кожна відома жінка має володіти технікою самооборони. Наприклад як вона сама та її колега Валентина Хамайко.

Як виглядає чоловік Людмили Барбір
Як виглядає чоловік Людмили Барбір

Барбір охоче розповідає про свою роботу та останні новини у соціальній мережі, а от чоловіка або сина Тараса, демонструє не часто. Бо дотримується тієї думки, що краще вона буде вести свої соціальні мережі, як професіонал, а не просто як жінка, яка має чоловіка і сина. Тому й небагато відомо про створення родини та про їх стосунки.

Але одну сімейну традицію Барбір таки вдалося дізнатися. Річ в тому, що книги – є невід’ємною частиною родинного затишку. По-перше, син Людмили й Ігоря дуже любить книжки, він сам обирає, що йому цікаво, а батьки вже вирішують, чи підходить це під вік Тараса. Отже, читання книжок по черзі при ліхтариках, свічках або гірляндах, все залежить від пори року – це є щоденна традиція родини.

Архівні фото Людмили Барбір
Архівні фото Людмили Барбір

Тож, телеведуча має щасливу родину, тому всі плітки про роман з колегою Русланом Сенічкіним можна сміливо спростувати. Варто лиш подивитися на рідкісні сімейні фотокартки, щоб зрозуміти, що у родині Людмили все гармонійно і панує справжня  любов.

Схожі статті