Ігор Кондратюк дорікнув кожному, з ким працював: чим продюсеру не догодили Кароль, Козловський і Могилевська

В одному з інтервью, Ігор Кондратюк чесно розповів, з якими проблемами зтикався в роботі з деякими артистами українського шоу-бізнесу. Та майже кожному, хто потрапив у список дорікнув.

Продюсер і сам має скакальний характер, цього не приховати. І деяким артистам дійсно складно знайти спільну мову з Кондратюком. Він дуже принциповий та не завжди згоден поступатися, тому й проблем з його підопічними йому завжди вистачало.

Про Козловського

Віталій Козловський
Віталій Козловський

Найбільше претензій Кондратюк має до співака Віталія Козловського. Вже кілька років Кондратюк не припиняє дорікати йому, що Віталій має повернути йому борг. Досі невідомо, яким чином він з’явився, адже артист каже, що нічого нікому не винен, а ось сам продюсер нервово чекає, коли у Віталіка з’являться мільйони концертів і він зможе розплатитися з ним та забути про снування один одного. Але на думку Ігоря, це станеться не скоро, адже співак зараз не заробляє багато і не є супер популярним.

Про Тіну Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Не обійшов стороною Ігор і Тіну Кароль, яку на самому початку її творчого шляху не вважав талановитою та здібною дійти до успіху на естраді. Кондратюк, як і перший продюсер поп-діви Петро Чорний мав великі сумніви щодо успіху Кароль. Проте зараз Ігор відмовчується, якщо йому це згадують журналісти чи колеги.

Про Могилевську

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

А от про Наталю Могилевську Кондратюк також не має надто приємних спогадів. Він розповів, що співачка завжди була надто емоційна і часто влаштовувала скандальні прецеденти. Виявляється, артистка часто доводила ситуації до конфліктів і ніхто не міг нею керувати. Проте зараз Ігор вважає, що вона сильна і талановита одиниця. І зараз чоловік не бачить потреби у продюсуванні Могилевської, він каже, що тепер вона сама за себе, адже гучне ім’я тепер працює на співачку.

Схожі статті