Неймовірного красеня ховають батьки: як виглядає 15-річний син Олександра Пономарьова не від Олени Мозгової

Знаменитий український співак Олександр Пономарьов виховав трьох спадкоємців, двоє з яких його біологічні діти. Як виглядає наймолодший Сашко?

Олександр Пономарьов перебував лише в одному офіційному шлюбі. Власне, під вівтар він повів прекрасну Вікторію Мартинюк після невдалих стосунків з Оленою Мозговою.

З колишньою цивільною дружиною виконавець вперше пізнав щастя батьківства. В нього з’явилася падчерка Зоя, яка вважає його своїм справжнім батьком та рідна дочка Євгенія. Натомість красуня Вікторія народила йому першого сина, який був названий на честь свого тата — також Олександром.

Як виглядає 15-річний син Олександра Пономарьова

Як виглядає 15-річний син Олександра Пономарьова

Зіркові батьки розлучилися, коли хлопчик був зовсім маленьким, тому він залишився з матір’ю. Втім, Олександр робить усе можливе, щоб Сашко не відчував відсутності батьківського тепла та турботи.

Зірка постійно подорожує зі своїм молодшим спадкоємцем та багато часу проводить з ним вдома, що легко помітити завдяки публікаціям артиста на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

На кого більше схожий син Олександра Пономарьова: на нього чи на Вікторію Мартинюк
Як виглядає 15-річний син Олександра Пономарьова

Свої стосунки з жінками Пономарьов не афішує, втім Вікторія Мартинюк якось зізналася, що у Олександра є цивільна дружина і вона дуже добре ставиться до їхнього з артистом сина.

Натомість колишня Пономарьова також вчить їхього Сашка з повагою ставитися до нової обраниці батька, навіть якщо вона не є його матір’ю.

Варто відмітити, що спільних фотографій з Євгенією Пономарьовою та Зоєю Мозговою у хлопця майже немає. Принаймні у вільному доступі.

Олександр також ніколи не розповідав, наскільки добре діти ладнають, але необхідно розуміти, що Зоя була вже дорослою молодою жінкою, коли Сашко з’явився на світ, а Євгенія також має велику різницю з ним у віці.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.