Після втечі з України Олег Винник відростив собі волосся та бороду і перестав бути на себе схожим (ФОТО)

Спливли фотографії, як став виглядати Олег Винник, переїхавши за кордон. У дужому чоловіку на світлинах фанати ледь впізнали свого улюбленця. Чому повелитель вовчиць так стрімко зник з радарів?

Вже пів року не вщухають балачки з приводу зникнення одного з артистів української естради. Він майже безслідно розчинився, як крапля у морі, хоча раніше з’являвся ледь не на кожному телеканалі. Багато хто міг здогадатися, що мова йде про Олега Винника. Окрім того, що артист поїхав з України ще, ймовірно, до початку війни, він ледь не повністю зник радарів. Багато зірок навіть перебуваючи за кордоном виходили в ефіри та давали інтерв’ю в режимі онлайн. Винник не тільки не дав жодного коментаря з приводу свого місцеперебування та причини зникнення, а й перестав вести соціальні мережі.

Остання публікація артиста в інстаграмі була 24 квітня, де співак привітав земляків зі святом Великодня. Відтоді виконавець не виходив на зв’язок з фанатами та ЗМІ.

Олег Винник і Таюне ховають красеня сина
Олег Винник відростив собі волосся та бороду і перестав бути на себе схожим

Багато хто звинувачував знаменитість у зраді, мовляв, що він втік від війни та покинув рідну країну, як тільки настали скрутні часи. Але від адвокатів артиста стало відомо, що зараз Олег знаходиться у Німеччині, де проходить курс лікування. Подробиці стану співака невідомі, але ще до війни Винник страждав від запалення слизових оболонок гортані, що у народі називається ларингітом.

Та хоч зірка й намагався повністю зникнути з інтернет-простору, у мережу все ж таки просочилися фотографії артиста. Їх у своєму фейсбуці опублікував Роман Недзельський, чоловік української виконавиці Оксани Білозір. Військовослужбовець спілкувався з повелителем вовчиць по відеозв’язку та показав українцям, як зараз виглядає їх улюблений артист.

Олег Винник відростив собі волосся та бороду і перестав бути на себе схожим

Шанувальники були здивовані змінами в зовнішності співака. Олег відпустив бороду, посивів та має набряки на обличчі. Зараз співак майже не схожий на того біловолосого красеня, який підкорював глядацькі зали тільки-но вийшовши на сцену.

Проте, хоч Винник зараз і знаходиться далеко від Батьківщини, він активно займається волонтерством та передає з-за кордону автівки для ЗСУ.

Нагадаємо, що Олег Винник народився у селі Вербівка, Черкаської області.

Схожі статті