Як виглядає пам’ятник Євгену Огіру від Тіни Кароль: поп-діва влаштувала антураж на кладовищі за великі гроші

У мережі з'явилися фото, як виглядає пам'ятник, який встановила Тіна Кароль на могилі коханого чоловіка. Чи вдалося співачці оговтатися від втрати та продовжити жити далі?

Смерть. Які почуття викликає у вас це слово? Безсуперечно, це смуток, страх, журба та бездонний біль. Саме у такому стані багато років жила відома українська поп-діва, Тіна Кароль. Артистка навіть й гадки не мала, що у настільки молодому віці вона пізнає всю глибину горя від втрати рідної людини. У 2013 році зірка поховала коханого чоловіка, Євгена Огіра, якого забрала невиліковна хвороба — рак шлунку.

14 років з вінчання Тіни Кароль і Євгена Огіра
Як виглядає пам’ятник Євгену Огіру від Тіни Кароль

З Євгеном Тіна познайомилась на роботі. У 2007 році Огір працював продюсером на каналі “М1”, а 22-річна Кароль ще тільки починала свою творчу кар’єру та шукала довірену особу, хто буде просувати її у шоу-бізнесі. Продюсером молодої співачки став Євген і спочатку стосунки між ними були суто професійні. Але ділові зустрічі швидко переросли в романтичні, оскільки молоді люди закохалися один в одного без тями. Тривалий час пара приховувала свій роман, але у 2008 році Огір та Кароль узаконили стосунки. Невдовзі у новоспеченої сім’ї народився син і здавалося, що попереду їх чекає радісне та щасливе життя. Але ця безтурботність протрималась недовго. Через 5 років шлюбу у Євгена виявили рак шлунку. На жаль, лікування не допомогло і 33-чоловік помер.

Свого коханого Тіна поховала на Берковецькому кладовищі. За чутками, декілька соток тамтешньої землі коштувало близько 50 тисяч доларів. Але від друзів співачки стало відомо, що ділянку, для поховання чоловіка, держава видала Кароль безоплатно, як заслуженій артистці України.

Як виглядає пам'ятник Євгену Огіру
Як виглядає пам’ятник Євгену Огіру від Тіни Кароль

Раніше ЗМІ повідомляли, що пам’ятник та оформлення самої могили коштувало приблизно 20 тисяч гривень. Знаменитість обрала пам’ятник у вигляді білого хреста з розп’ятим Ісусом, а перед ним розташована невеличка клумба, щоб на могилі Євгена завжди росли свіжі квіти.

Багато років співачка не могла оговтатись від втрати та не підпускала до себе кавалерів. Але не так давно, в одному з інтерв’ю, зірка зізналась, що в її серці знов є місце чоловікам і вона прагне бути щасливою.

Нагадаємо, що Тіна Кароль виховує від Євгена Огіра сина, Веніаміна. Зараз хлопчику 13 років та він навчається за кордоном.

Схожі статті