Арсен Мірзоян довів, що з Тонею Матвієнко розлучатися не збирається: полишив Україну та возз’єднався з милою

Цього року, як ніколи популярними стали чутки про розлучення Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна. Нині ж співаки знову зустрілися. Дізнайтеся, як вдалося до рідних виїхати музиканту та хто лишився вдома з Ніною Митрофанівною.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко стали цього року у центрі всіх новинних матеріалів, адже мережею почали ширитися чутки про те, що співаки вирішили розлучитися. І хоч обидва не раз це заперечували, хейтери шукали нові “докази” того, що родини у музикантів більше немає.

Екс-дружина Арсена Мірзояна збентежила публічним зверненням
Арсен Мірзоян довів, що з Тонею Матвієнко розлучатися не збирається

Втім, нещодавно стало відомо, що артист вирушив закордон. Радісною новиною поділилася його дружина. Зірка зазначила, що її обранець буде виступати в Амстердамі.

Та окрім яскравого виходу Арсена на сцену, сталося те, про що мріяли знаменитості з літа: вони нарешті зустрілися. Фото возз’єднання родини облетіло весь Інстаграм. Побачитися з рідним татом змогла і маленька донечка зірок Ніна.

Арсен Мірзоян довів, що з Тонею Матвієнко розлучатися не збирається

Виявляється, сімейству знадобилось вирушити у Краків, аби зібратися разом, адже Тоня мешкає у Великобританії. Співачка не приховує, що без милого їй дуже зараз тяжко. Вона не має концертної діяльності зараз, бо на Туманному Альбіоні її пісні фактично ніхто не знає, а отже і виступи не проводяться там.

Сам же Мірзоян більшість часу проводить в Україні. Це був чи не перший раз, коли артист зміг полишити Батьківщину. Та за першої нагоди він повернувся додому.

Цікаво, що до війни Арсен не приховував того, що проживає разом з тещею в одному будинку. Так склалося, адже ні він, ні його дружина не мали власної окремої квартири. На цьому тлі виникали непорозуміння у родині, а Ніна Митрофанівна навіть не приховувала виру емоцій через таку долю.

Нагадаємо, що чоловік Тоні Матвієнко у перші часи війни не побоявся стати до лав захисників Київщини. Втім, згодом він змінив характер власної діяльності та перейшов у волонтери. Займався також ремонтом автівок для наших захисників. Нині ж присвячує час і своїм концертам.

Схожі статті