Шкільні фотографії українських зірок: як виглядали Позитив, Кошовий, Дорофєєва – артисти з дитинства

Майже всі люди на планеті згадують шкільні роки з теплом та невеликим сумом, адже коли ми виростаємо та беремо на свої плечі купу задач, то безтурботність здається найкращим, що було в дитинстві. Так само думають і українські зірки, які показали, як виглядали у школі.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Леся Нікітюк з самого дитинства була активною та сміливою дитиною. Вона ніколи не соромилася  казати те, що думає, тому у шкільні роки мала конфліктні ситуації, проте всі вони швидко забувалися, тому що Леся ще й була душею компанії. А ось вигляд ведучої не стане для вас шоком, адже всі риси обличчя Леся зберегла й зараз, звісно, тепер вона доросла і доглянута жінка, проте впізнати її на шкільних фотокартках не складно.

Євген Кошовий

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Євгена можно й не впізнати, адже всі звикли, що він має приголомшливу лисину, яка роками робить його образ неповторним. Тож, на шкільному фото, Кошового можна впізнати лише добряче роздивившись фотокартку. Очі видають та вираз обличчя, але якщо будете дивитись швидко, то складно одразу сказати хто це.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Спогади Наді про школу також теплі, адже вона була не конфліктною, спокійною та сором’язливою, до того ж з самого дитинства займалась творчістю, а це значить, що її шкільні будні розбавляли виступи і репетиції. А щодо зовнішності, то артистку неможливо не впізнати, Надя не надто змінилась зі шкільного  віку, лише подорослішала та стала справжньою красунею. І до речі позбулась комплексу щодо великих вух.

Позитив

Позитив
Позитив

Олексій, як і його колега Дорофєєва, зі шкільних років займається творчістю та виступав на всіх шкільних заходах. Тому й школа для нього є якимось початком всього того, що він має зараз. Та й Завгородній не надто змінився зі шкільних років. Такий же чорненький та симпатичний, лише виріс і став трішки серйознішим.

Маша Єфросініна

Маша Єфросініна
Маша Єфросініна

Впізнати на шкільних фотокартках Марію можна помітити навіть якщо не сильно намагатися це зробити. Її карі, яскраві очі помітно здалеку, тому не можна сказати, що Маша сильно змінилася. Так, зараз вона доросла жінка, яка сама виховує двох дітей, проте зовнішні дані з дитинства зберегла.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.