Кинув у вівтаря? Леся Нікітюк вперше розповіла про чоловіка, який мав зробити ведучу своєю дружиною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк багато років приховує правду про своє особисте життя, але про нареченого розповіла. Що відомо про таємничого обранця зірки?

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк зазвичай приховувала будь-які деталі особистого життя. Втім, її роман з сусідом зайшов настільки далеко, що знаменитість не втрималася і розповіла Катерині Осадчій про своє кохання. Хіба що згодом з’ясувалося, що під вівтар чоловік Лесю Нікітюк так і не відвів. А його особистість телеведуча не розкрила.

Леся Нікітюк розповіла про чоловіка, який мав зробити її своєю дружиною

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк розповіла про чоловіка, який мав зробити її своєю дружиною

Так, свого часу знаменитість зробила неймовірно важливе зізнання: зі своїм нареченим знайома давно і увесь цей час жила з ним в одному будинку по сусідству. Знайомими між собою вони майже не були, так як телеведуча постійно знаходилася на зйомках та в подорожах. А коли знайомство сталося, воно переросло у романтичні відносини.

У розмові з Катериною Леся Нікітюк навіть торкнулася обговорення майбутнього весілля. Деталями вона планувала поділитися лише після Нового року, але згодом вона настала інформаційна тиша, через яку шанувальники і зробила висновок, що весілля так і не відбулося.

“Хочу, щоб фату несли мої дівчатка-племінниці, посипали пелюстками троянд. Мені хотілося б зробити кілька весіль. Є дуже багато родичів, хотіла б запросити всіх, у кого гуляла на весіллі я, кому дарувала ті сервізи”

Варто відзначити, що згодом стало відомо, нібито Леся Нікітюк знаходиться в стосунках з іншим чоловіком. Про це телеведуча про говорилося самостійно у розмові з Олею Поляковою під час прямого ефіру в соціальній мережі Instagram.

Хтозна, можливо Леся Іванівна колись все ж таки розповість, що сталося між нею та її нареченим.

Схожі статті