Прощались по-англійськи: хто крім Влада Ями та Сергія Бабкіна поїхав за кордон і не збирається додому?

З початком повномасштабної війни багато хто з українців був вимушений поїхати за кордон, хтось сам, хтось з дітьми, а хтось повним складом. Але багато українців та українських зіро вже повернулися додому, а от деякі навіть не збираються.

Насправді деякі зірки України дуже обурюють народ своїми привілеями, тому що хто з українців не може виїхати за кордон через низку причин, а деякі зірки знаходячись у такому ж статусі, виїжджають і живуть за кордоном. Звісно, не можна нікого засуджувати, особливо зараз. Бо ми всі знаходимося в дуже складних умовах і ніхто не може певно сказати, як би вчинив на місці іншої людини. Тому не варто ставати злими один на одного, а навпаки, треба нищити ворога нашою ж добротою один до одного. Тож,то з українських зірок не збирається повертатися додому?

Влад Яма

В
Влад Яма

Родина Влада Ями виїхала до Америки ще в самому початку війни. Перші пів року Влад та його дружина Лілія взагалі не виходили на зв’язок, це здавалося дивним, що хореограф так різко зник з радарів. Та й дружина Влада майже щодня вела активно свою сторінку в instagram. А потім різко припинила це робити. Тож, згодом Ліля вийшла з “депресії” та на зв’язок і розповіла, де перебуває їх родина та звісно нарвалась на критику, через те, що Владислав не збирається повертатися назад та залишати родину у США. До того ж нещодавно й сам Яма розповів, що в Україні найближчим часом не з’явиться.

Дар’я Петрожицька

Д
Даша Петрожицька

Молода акторка серіалів та театру Петрожицька від початку повномасштабної війни поїхала до свого хлопця у Німеччину і попри те, що вона не може там собі знайти роботу, а професію змінювати дівчина не збирається, то для неї перебування там є важким, виїжджати з Німеччини Даша не хоче. Можливо через велику небезпеку. Та й там актриса не сидить без діла, Дар’я постійно ходить на різні мітинги в підтримку України.

Сергій Бабкін

С
Сергій Бабкін

Багатодітний батько та український співак також разом зі своєю родиною виїхав у Німеччину з дружиною Сніжаною та дітьми з Харкова заради їх безпеки. Та й не дивлячись на відсутність роботи та складнощі, родина Бабкіних не збирається додому. Якось Сніжана зазначила, що їм вистачає соціальних виплат і вони не живуть на широку ногу, а економлять і розуміють ситуацію.

Схожі статті