Аліна Гросу чекає на дитину? Співачка виписалася з лікарні і показала свій округлий живіт під час репетиції

Знаменита українська співачка Аліна Гросу сколихнула мережу, засвітивши свої нові параметри після госпіталізації. Чи вирогідність того, що вона виношує дитину?

Знаменита українська співачка Аліна Гросу декілька місяців тому схвилювала мережу кадрами з лікарні. Артистка була госпіталізована і лежала під крапельницями. Втім, що саме відбувалося з її здоров’ям вона не розкрила.

Всередині жовтня взагалі стало відомо про те, що зірка пережила кількагодинну операцію. І хоча часу на реабілітацію пішло набагато, Аліна неодноразово дала зрозуміти, що почувається не дуже.

Аліна Гросу показала свій округлий живіт

Аліна Гросу показала свій округлий живіт

Зараз співачка вже знаходиться вдома і навіть активно працює та присвячує свій час творчості. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове відео, на якому постала у легкій шифоновій сукні.

І все б нічого, але коли артистка вирішила покрутитися під власну пісню, можна помітити животик завдяки тому, що світло пройшло крізь тканину сукні.

Аліна Гросу показала свій округлий живіт

Ще більш підозрілішим цей факт це є на тлі того, що артистка нещодавно лежала в лікарні. Втім, це може бути лише грою тіней.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України коханий чоловік Аліни Роман Полянський, який є громадянином російської федерації, не виходив на зв’язок понад півроку. Шанувальники Аліни підозрювали його в тому, що він покинув співачку та повернувся на батьківщину. Але Павло Зібров встав на захист актора і заявив, що насправді він увесь цей час залишався в Україні і підтримував її усіма можливими способами.

На даний момент невідомо, чи досі Роман Полянський залишається разом з Аліною Гросу, адже на відео після операції співачка жодного разу його не засвітила.

Схожі статті