Як виглядає чоловік Катерини Кістень: закохалася в потилицю красеня, але на собі так і не одружила

Одна з найвідоміших українських акторок Катерина Кістень за усе своє життя жодного разу не стала матір'ю, а свої найкращі роки присвятила глядачам. А що з чоловіком?

Знаменита українська акторка Катерина Кістень привертає увагу не тільки своїм талантом та вродою, але і неймовірною харизмою, яка одразу ж підкорює.

Свого часу не встояв перед чарівністю знаменитості і майбутній чоловік Ростислав, який вперше побачив акторку на сцені, у якості глядача. Вже тоді він для себе вирішив, що запросить красуню на побачення. Ростислав не боявся відмови, а боявся прогаяти шанс випробувати удачу.

На щастя, Катерина погодилася. Ба більше, вона також одразу ж вподобала чоловіка і спершу звернула увагу на його потилицю. До речі, Ростислав Вишневський старший за Катерину на 7 років, що дуже до вподоби знаменитості. Кістень вважає це ідеальною різницею у віці.

Як виглядає чоловік Катерини Кістень

Як виглядає чоловік Катерини Кістеньх

Ростислав працює маркетологом, і судячи з усього, досить успішним. Пара живе в цивільному шлюбі. Чому справа не дійшла до офіційного розпису обидва не розповідають. Дітей у подружжя також немає. Втім, Катерина розповідає, що зовсім не шкодує про те, що жодного разу не стала матір’ю. Своє життя вона присвятила кіноіндустрії та сцені, і стала досить успішно на цьому попрощі.

Кістень продовжує працювати в театрі. Вона знялася у десятці проєктів. Незважаючи на популярність, жінка залишається простою людиною. Катерину часто можна побачити у київському метро. Вона самостійно заробила на житлоплощу у столиці, а також зробила там ремонт.

Як виглядає чоловік Катерини Кістень

Варто зазначити, що вік Катерини дозволяє їй ще задуматися про дітей, тож цілком імовірно, що у найближчі 10 років в її особистому житті все може кардинально змінитися.

Схожі статті