Власний ставок, сад та кілька маєтків на території: Поплавський будує собі величезну резиденцію на пенсії

Відомий український співаючий ректор Михайло Поплавський за довге життя встиг накопичити неймовірні багатства, які вклав у будівництво розкішної садиби.

Знаменитий український виконавець Михайло Поплавський має за плечима довгу та успішно музичну кар’єру. За цей час співаючий ректор встиг стати не тільки відомим співаком, але й бізнесменом. Чоловік не приховує, що попіклувався про безбідну старість і не розраховує на доходи з пенсії.

Михайло Поплавський будує собі величезну резиденцію на пенсії

У зірки у передмісті Києва є розкішний розкішна резиденція, на території якої є декілька маєтків. Поплавський не займає усі будинки, тому його гості та родичі завжди знають, що їм буде де розміститися.

Садиба Михайла Поплавського з висоти пташиного польоту

Також на ділянці є штучний ставок, де можна ловити рибу. Побудував Поплавський собі і сауну з басейном, де має можливість відпочити разом з партнерами та друзями.

Сусіди у співаючого реактора дуже багаті люди, тому можна зробити висновок, що ділянка була придбана в елітному житловому районі з охороною і всіма необхідними зручностями.

Михайло Поплавський будує собі величезну резиденцію на пенсії

Ректор Українського університету культури не приховує, що має триста квадратних метрів та 2 га землі. Усі продукти він споживає з власного саду. Поплавський насторожено відноситься до овочів та фруктів придбаних в продовольчих магазинах.

Варто відмітити, що у будинку дуже зручно сховані гаражі для автомобілей, адже господарі виїжджають одразу ж на дорогу з будівлі. Також уся територія відгороджена від вулиці високим парканом, аби пересічні людини не надто захоплювалися пейзажами, які створив для себе Михайло Поплавський.

Схожі статті