Молода дружина Віктора Павліка повідомила, що планує аж три пластичні операції: “Як же я хочу зробити…”

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина схвилювала мережу зізнанням про бажання зробити декілька пластичних операцій.

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина активно ділиться найпотаємнішими мріями зі своєю аудиторією. Завдяки своїй щирості та відкритості її блог розвивається стрімко та вельми успішно.

Якщо раніше дівчина розповідала про їхній побут з Віктором Франковичем, то зараз її блог здебільшого присвячений її бізнесу та маленькому сину.

Молода дружина Віктора Павліка планує три пластичні операції

Нещодавно Катерина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів, у дописі до яких повідомила, що хоче зробити пластичні операції. Мова йде про ринопластику, пластику підборіддя та грудей.

Молода дружина Віктора Павліка планує три пластичні операції

Варто відмітити, що раніше Катерина не хотіла перероблювати свій ніс, але після того, як побачила результат на своїй сестрі, передумала. Власне кажучи, дівчина хоче просто позбавитися риски посередині.

Катерина не приховувала того факту, що ставилася дуже скептично до можливості позбавитися цієї риси, але на даний момент її бажання змінитися лише зростає. Що ж стосується молочних залоз, то зробити мамопластику вона планувала щодо пологів, адже розуміла, як її торс виглядатиме після годування дитини.

Нагадаємо, що зараз Катерина знаходиться в Ізраїлі у гостях у своєї сестри. Віктор Франкович залишився вдома та очікує на сім’ю, роз’їжджаючи по гастролях. Блогерка завжди підкреслює, що не тікала від війни, а просто відправилися у заплановану поїздку. Тож найближчим часом вона планує поїхати у Київ. Так як нещодавно вона запустила свій бізнес, цілком імовірно, що і на пластику наважиться дуже скоро.

Схожі статті