37-річна Тіна Кароль зробила гучну заяву про всі свої російськомовні пісні: “Якими б хітами не були”

Найвідоміша українська співачка Тіна Кароль, яка отримала славу завдяки своїм романтичним композиціям, в тому числі російською мовою, прийняла рішення щодо долі власних пісень.

Перша композиція знаменитої української співачки Тіна Кароль, яка принесла їй популярність та відомість була написана російською мовою.

Згодом артистка виконала неймовірну кількість пісень не державною мовою, і варто відмітити, що вони також були дуже популярними в Україні. З приходом війни, розпочалась боротьба і на культурному фронті. Такі виконавці, як Святослав Вакарчук або Христина Соловій не постали перед важким вибором, адже ніколи не створювали хітів російською. У той самий час Тіна Кароль, Оля Полякова, Настя Каменських та інші зірки мають зробити непростий для себе вибір.

Тіна Кароль зробила гучну заяву про всі свої російськомовні пісні

Тіна Кароль
Тіна Кароль зробила гучну заяву про всі свої російськомовні пісні

І поп-діва його вже зробила. Не так давно знаменитість виступила з серйозною заявою щодо її творчості. А саме, вона визначила долю її російськомовних пісень і заявила, що більше виконувати їх не буде.

“Я відмовилася від усіх своїх пісень, які були російською мовою. З початку війни вони жодного разу не лунали від мене. Це моя пряма заява. Я розумію, що були надзвичайно, можливо, улюблені пісні. Пісні, які втішили ваші серця. І неодноразово. Якими б хітами вони не були, ми не маємо права виконувати пісні російською”, – сказала Тіна Кароль зі сцени.

Варто відмітити, що серед таких пісень є дійсно знакові для кар’єри Тіни Кароль. Деякі були написані після смерті чоловіка поп-діви Тіни Кароль, і дали їй новий статус в українському шоу-бізнесі. Тож цей крок, імовірно, дуже болючий для героїні нашої статті.

Цікаво, що велика кількість українських артистів знайшли вихід з ситуації та почали випускати україномовні версії старих хітів, таким чином не втрачаючи їх. Можливо, і Тіна Кароль захоче записати щось подібне.

Схожі статті