Як виглядають дорослі діти Наталії Сумської від різних чоловіків: успішний і красивий син та дочка-нахлібниця

Знаменита українська акторка Наталія Сумська дала життя дочці Дарині та сину В'ячеславу. Обидва — дорослі люди, які мають різних батьків. Усі деталі в статті.

Знаменита українська акторка Наталя Сумська народила у першому шлюбі з Ігорем Мамаєм прекрасну дівчинку на ім’я Дарина. Дівчина пішла поступа своїх батьків і присвятила своє життя творчості. Щоправда у музичному напрямку, адже виступала в ансамблі.

Перший чоловік Наталії Сумьскої Ігор Мамай
Як виглядають дорослі діти Наталії Сумської. Перший чоловік акторки Ігор Мамай

Згодом в неї народився рідний брат В’ячеслав Хостікоєв. У хлопчика був інший батько — знаменитий актор Анатолій Хостікоєв. Від зіркового тата юнак успадкував і талант, і розкішні зовнішні дані.

Як виглядають дорослі діти Наталії Сумської

Зараз спадкоємець Анатолія та Наталі успішний актор, яким батьки неймовірно пишаються. Хлопець реалізувався і в кар’єрі, і в особистому житті, але не поспішає ділитися з пресою його деталями.

Все, що відомо про таємну дружину сина Наталії Сумської
Як виглядають дорослі діти Наталії Сумської

Натомість старша дочка акторки проживає разом з нею. Після смерті свого чоловіка Дарина була вимушена забрати дочку та переїхати назад до мами. Наталя дуже хвилюється за спадкоємицю, адже вона нічим не цікавиться і не поспішає влаштуватися на роботу. У інтерв’ю “Зірковому шляху” зірка прямо заявила, що її дочка на даний момент у статусі утриманки у матері.

Сумську хвилює саме той факт, що Дарина не може попіклуватися про себе, ні про свою дочку, що звісно тривожить кожну матір.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Наталія Сумська з донькою (праворуч)

При цьому Наталія заявила, що впізнає у поведінці Дарини Мамай її батька Ігоря. Мовляв, чоловік також завжди чекав пропозицій і ніколи не шукав сам роботу. Натомість Сумська вважає, що необхідно просити та пробувати влаштуватися самостійно, адже ніхто ні за ким бігати не буде.

Втім, дане інтерв’ю було оприлюднене рік тому, і за цей час могло багато чого змінитися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.