Володимир Остапчук на тлі чуток про розлучення повернувся в Instagram та прокоментував головне: “Довольні?”

Популярний шоумен Володимир Остапчук нещодавно пішов із соціальної мережі Instagram. Він не розповідав, чому взяв таке рішення саме на фоні чуток про розлучення. Дізнайтеся всі подробиці медійного й особистого життя ведучого.

Нещодавно всю мережу ошелешила новина про те, що популярний ведучий, улюбленець мільйонів, Володимир Остапчук, вирішив розірвати свій другий шлюб. Інформація про це потрапила у мережу завдяки близькому оточенню знаменитості, яке видало його сімейні перипетії з головою.

Була також і звістка про те, що шоумен вже навіть отримав всі потрібні документи, що супроводжують розлучення. Проте, ефектна обраниця зірки, Христина Горняк, відмовилася коментувати зміни у житті та у сторіз написала, що розповідати про це не збирається, а ще заявила, що чоловікове прізвище досі носить.

Володимир Остапчук на тлі чуток про розлучення повернувся в Instagram

Сам же Володимир пішов далі: він приховав свій профіль у популярній мережі Instagram. Причин свого уходу з найпопулярнішого додатку він так і не пояснив. Лише зараз у його профілі з’явилося нове фото зі словами:

“Всі довольні?”

Володимир Остапчук на тлі чуток про розлучення повернувся в Instagram

Звісно, такий поворот подій не міг не зацікавити підписників Остапчука. Світлину почали активно коментувати, обговорюючи рішення зірки.

Цікаво, що з Христиною Володимир одружився, переживши складне розлучення. До 2020-го року він жив разом з Оленою Войченко. З нею офіційні стосунки склалися у 2007-му. У подружжя народилося двійко дітей. Саме опіка над ними тривалий час була предметом суперечок мами з татом. Під час війни малюків вивезли за кордон, і шоумен дуже хотів бодай поговорити телефоном з коханими карапузами. Втім, дуже довго зв’язок встановити було неможливо.

Згодом зірці таки вдалося побачитися з крихітками. Нині ж не відомо, чи повернеться у колишню родину Остапчук та з ким лишиться Христина, адже зірки вперто продовжують тримати інтригу.

Нагадаємо, що під час воєнних дій на Київщині, ведучий багато волонтерив разом з пані Горняк та згодом повернувся до сценічного життя.

Схожі статті