Як виглядає і чим займається мама Руслана Сенічкіна та чи готова прийняти зрілу Лідію Таран собі у невістки

Популярний ведучий Руслан Сенічкін воліє мало говорити про особисте. Втім, і йому не вдалося приховати правди про свою родину і стосунки з Лідією Таран. Дізнайтеся, як виглядає мама зірки та чи знає вона про відносини сина з колегою по студії.

Знаменитий і яскравий Руслан Сенічкін мало розповідає про свою родину та романи. Проте, у нинішні часи зірці такого масштабу вести потаємне життя фактично не можливо.

Відомо, що походить чоловік з міста Дніпра. Його сім’я на даний момент — це мама Віра Антонівна, сестри Анна і Тетяна, а також маленька племінниця.

Як виглядає і чим займається мама Руслана Сенічкіна

Виявляється, ненька Руслана багато працювала, аби забезпечити трьох своїх дітей усім найкращим, що можливо було дістати у Радянському союзі. Саме вона привчала сина до роботи: разом займалися ремонтами, на ринку торгували — тім і заробляли собі на хліб. Переїзд до Києва багато питань вирішив у житті ведучого, адже у рідному місті досягти такого зіркового рівня навряд чи б вдалося.

За словами Сенічкіна, попри всі обставини, мама продовжує бути для нього авторитетом.

Чи знає мама Руслана Сенічкіна про відносили сина з Лідією Таран?

Як виглядає і чим займається мама Руслана Сенічкіна

Багато років не вщухають чутки про те, що ведучі — разом. Знаменитостей почали “одружувати” після того, як колишня дружина Доманського стала тісніше співпрацювати з Русланом. Колег навіть бачили на світських заходах, зокрема поході у кінотеатр.

Та ніхто з цих зірок навіть натяку не дає на те, чи дійсно роман є. Тим паче, ні Таран, ні Сенічкін не говорили про те, чи знайомі між собою їхні батьки. Втім, шоумен не приховує, що дійсно з ніжністю ставиться до популярної білявки. Він дуже натхненно привітав її з Днем народження та похизувався тим, що знає цю красуню з “1+1” вже доволі давно.

Нагадаємо, що Руслан Сенічкін ніколи не мав шлюбу. Він багато років свого життя поклав на те, щоб побудувати потужну кар’єру та прийти до слави. Та разом із цим знаменитий чоловік не втрачає надії на те, що колись обзаведеться родиною.

Схожі статті