Аделіна Делі потанцювала з “Холостяком” Мельником, а тепер прийшла завоювати серце Топольського

Юна танцівниця вирішила вдруге спробувати долю і закрутити роман з "Холостяком", але на цей раз не в реальному житті, а саме на романтичному шоу України, але чи вийде у дівчини досягнути бажаного на цей раз?

Аделіна вже відома Українцям, як хореограф та танцівниця з шоу “Танці з зірками”, яка стала партнеркою зіркового футболіста і за сумісництвом п’ятого “Холостяка” Сергія Мельника. Парі з самого початку приписували романтичні стосунки, адже вони одразу знайшли контакт і просто почали працювати днями й ночами над новими танцями. І саме Аделіні Мельник завжди говорив слова подяки, саме її виділяв серед всіх жінок на проєкті.

Але, насправді виявилось, що це була лише дружба, але так каже Делі, а от Сергій покірно підтримує дівчину в цьому. Й більш того, саме з Мельником танцівниця радилась щодо своєї участі у шоу “Холостяк”. Дівчина хотіла зрозуміти, чи справді там можна знайти кохання і гідного чоловіка. Сергій підтримав Аделіну й направив її на романтичний шлях її життя.

Після першої вечірки про хореографиню, як про дівчину, склалася неоднозначна думка. Адже у конкурсах на відвертість та чесність, які пропонував Гриша, вона відмовилася брати участь, певно є що приховувати від нового холостяка. Хоча з іншої сторони, дівчина розповіла причину, вона сказала, що приблизно знає, чого чекати від перевірки свого номера телефону і не хоче це оприлюднювати на всю Україну.

Аделіна Делі знову бореться за серце холостяка
Аделіна Делі знову бореться за серце холостяка

Також, після першої серії нового сезону, Делі вирішила поспілкуватися зі своєю аудиторією в instagram та натякнула на те, що вона розчарована проєктом і насправді кохання там знайти неможливо. Певно все через особисту невдачу і з Мельником і з Топольським, але натяк на те, що дівчата приходять за всім, чим тільки можна, але явно не за почуттями, було зрозуміло зі слів Аделіни.

Схожі статті