“Холостяк-12”: Алекс Топольський виявився братом “колишнього” Тіни Кароль. Все видав старий допис у мережі

Новий герой романтичного реаліті "Холостяк-12" однозначно підкорив всіх українок, але його постать досі лишається загадковою для всіх поціновувачів проєкту. Дізнайтеся, як вдалося знайти його таємного брата та ким є родич найбажанішого нареченого цього року.

“Холостяк-2022” став одним з найбажаніших реаліті України. Головний герой підкорив всіх ще на перших кадрах промо сезону.

Про головного героя Алекса Топольського відомо насправді небагато: він бізнесмен, народився і виріс у Львові, але розвивати свою кар’єру відправився за океан. Втім, обраницю вирішив таки шукати на теренах Батьківщини. Для популярного чоловіка важливо, аби він познайомився з тою, яка розділить його погляди на життя.

Доволі стисла біографія, чи не так? Фльор таємничості нового Холостяка розвіяла мережа, а вірніше архівні дописи. Виявляється, що Алекс може мати родинні зв’язки з популярним ведучим “Люкс ФМ” Славою Дьоміним. Про це свідчить допис у Твітері за грудень 2012-го року. Там шоумен емоційно радіє за успіх потенційного родича:

“Брат Санька вперше у США знявся у рекламі”

Алекс Топольський виявився братом “колишнього” Тіни Кароль

Сам же пан Топольський прихильно відповідає на комплімент від зірки. Більше інформації про родинні зв’язки цих чоловіків, ступінь їхньої спорідненості досить важко знайти. У нового Холостяка немає багатьох дописів в Інстаграмі за минулі роки, а Слава і взагалі — не прочитана книга для прихильників. Він навіть тривалий час приховував справжнє ім’я і лише нещодавно зізнався, що насправді його звати Віктором.

Такий інтригуючий образ Дьоміна, звісно спонукає його фанатів додумати реальність. Варто було знаменитості просто заради фото обійняти поп-діву Тіну Кароль, так одразу посипалися у коментарях підозри про роман зірок і їхнє, звісно весілля.

Алекс Топольський виявився братом “колишнього” Тіни Кароль

Нагадаємо, що Алекс Топольський вже познайомився з усіма потенційними обраницями на проєкті “Холостяк” та від багатьох отримав презенти. У мережі вже намагаються вираховувати, хто ж став дійсно нареченою цього красунчика.

Схожі статті