Пішла стежкою талановитих батьків: дочка зіркового подружжя Горбачової та Нікітіна презентувала перший кліп

Зіркове подружжя має двох донечок і якраз старша вже стала зовсім доросла й доволі мудра, що вже встигла випустити свій перший кліп на власну пісню та ще й з глибоким сенсом.

Поліна, якій нині 17 років народилась у Юрія та Ольги ще до їх першого гучного скандалу, який привів до розлучення. Тому деякий час дівчинка росла лише з мамою, проте уваги від батька їй завжди вистачало і тимчасовий розрив не завадив Поліні взяти від батьків талант та розпочати власну кар’єру в українському шоу-бізнесі.

Донька Горбачової та Нікітіна випустила перший трек
Донька Горбачової та Нікітіна випустила перший трек

Насправді дівчина з дитинства займається музикою та вокалом і у свої юні роки вона вже встигла написати повний альбом пісень, вихід якого на паузі через війну. Річ в тому, що пісні в альбомі досить позитивні, а от такий настрій зараз не дуже доречний для того, щоб народ сприйняв та полюбив нову артистку. Тому Поліна вирішила відкласти його до більш світлих часів у нашій країні і вже встигла наживо заспівати пісню посеред вулиці.

Але доньку продюсера й співачки ці перепони не зупинили й вона написала дуже глибоку пісню, яку назвала “Gotham” – це ніби місто, якого не існує. На тлі воєнних подій, Поліна разом зі своїм другом, який написав музику на цей трек, захотіли показати емоції дітей, які переживають війну.

Зіркові батьки дуже вражені глибиною ідеї та слів, які юні автори вклали у свій перший трек та анімаційний кліп. До речі молода співачка вже встигла вигадати собі творчий псевдонім – Nora Polinnia. Тож, молодша Нікітіна вже повноцінна артистка, яку турботливо підтримують батьки, тим більше, що талант у дівчини й справді є. Певно, він спадковий та насправді гадати немає сенсу, адже пісня дійсно вийшла гідною і краще витратити цей час на те, щоб зануритись у світ підлітків і зрозуміти своїх дітей трошки більше.

Схожі статті