Таюне зробила ультрамодний боб-каре та вразила всіх стрижкою: стильне перевтілення Таїсії Сватко (ФОТО)

Співачка Таюне вразила фанатів новою зачіскою, зробивши наймодніше боб-каре з чубчиком. Як часто 48-річна знаменитість експериментує з іміджем та для кого зірка причепурилась на цей раз? 

Сьогодні співачку Таїсію Сватко знає вся країна. Більше її впізнають за псевдонімом Таюне. Багато років виконавиця була бек-вокалісткою головного блондина країни — Олега Винника. Артистка їздила разом з поп-зіркою на гастролі, а її мелодійний голос яскраво відтіняв ліричні пісні Винника. Але у народі вже багато років подейкують, що партнерів пов’язують не тільки професійні взаємовідносини. Колег вважають парою, та й не просто закоханими, які мають службовий роман. Таю та Олега вважають подружньою парою, про це журналістам розповіли односельці знаменитостей.

Представники ЗМІ відвівали село, де народилися співаки та від місцевих жителів дізналися, що артисти мають відносини один з одним ще зі студентських часів. Зі слів односельців, пара офіційно побралася ще багато років назад та у пошуках кращого життя переїхали за кордон.

Після повернення на Батьківщину, свої стосунки зіркова пара вирішила приховати від допитливої публіки. Причина цього рішення невідома. Один з варіантів, що у світі шоу-бізнесу більшої популярності може здобути артист, якщо його чи її вважають холостяком. Тоді одна частина фанатів мріє зайняти серце улюблениця, а інші пліткують з приводу того, чи вийшло у когось це зробити.

Таюне показала фото з Києва
Таюне зробила ультрамодний боб-каре

Не дивно, що Олег Винник звернув увагу на Таїсію. Зараз співачці 48 років, але виглядає зірка приголомшливо. Таюне завжди була вродливою жінкою та багато уваги приділяла зовнішньому вигляду. Артистка не зупинялась на одному образі та завжди намагалась змінити імідж, принести якусь родзинку у свій стиль.

На просторах інтернету з’явилося фото, яке вразило шанувальників співачки. Таїсія зробила популярну стрижку — боб-каре з чубчиком. Світлина не нова, зараз артистка знов має довге волосся, але багато фанатів вважає, що саме каре личило знаменитості найбільше.

Як зараз виглядає Таюне, яку Олег Винник забрав у Німеччину
Таюне зробила ультрамодний боб-каре

На кадрі дружина Олега співає на концерті, а від волосся відбиваються сценічні ліхтарі, через що колір здається ще більш цікавим. До вибору вбрання Сватко теж підходить уважно. Завдяки стрункій фігурі зірка буде гарно виглядати ледь не у будь-якому вбранні, але обирає елегантні та жіночні образи.

Нагадаємо, що більше про життя співачки ви можете дізнатись у відео наших партнерів “Одна минута”.

Схожі статті