Катя Осадча з родиною мріють про поповнення

Зіркова родина готується до появи нового члена сім'ї.

Нещодавно українська телеведуча Катя Осадча поділилася у мережі зворушливим знімком, на якому їхній з Юрієм Горбуновим син Іван гладить кота. Схоже, родина завітала в гості, де живе цей смугастий пухнастик.

Під знімком ведуча “Світського життя” написала, що на фото з їхнього – лише син Іван, а от кіт – ні. Катя Осадча поділилася, що в них поки немає домашніх улюбленців, оскільки не можуть домовитися кого саме заводити. Сама телезірка хоче завести кота, а її чоловік Юрій Горбунов мрія про собаку. Зрештою, Катерина Осадча поцікавилася думками прихильників на тему кого краще завести.

Під час відповіді на запитання ведучої думки прихильників теж розділилися. Одні радили заводити лише кота, інші – лише собаку. При цьому котиків радили брати з притулків. Щоправда, були і такі, хто пропонував заводити одразу і кота, і собаку. Прихильники, які пропонували такий варіант, говорили, що вони тримають обох і тварини прекрасно уживаються під одним дахом. При цьому підписники  назвали умову, що вигулювати пса має зірковий чоловік ведучої. 

Звісно, у Каті Осадчої та Юрія Горбунова є куди розвернутися і завести одразу двох чотирилапих улюбленців, адже у них великий заміський будинок.

Зауважимо, що раніше ведуча “Світського життя” побувала у гостях у відомої української співачки Анастасії Приходько. Зірка розповіла, що у них чудово уживаються кіт з собакою. При цьому Анастасія наголосила, що кіт з’явився пізніше, а собака живе виключно на вулиці. На запитання ведучої чому так, виконавиця пояснила, що в них собака-охоронець і їй не місце у будинку. Зірка розповіла, що собаку вона подарувала чоловікові.

Кого ж обере зіркова родина? Чи, може, заведе одразу двох улюбленців? Дізнаємося згодом.

Схожі статті