Ігор Кондратюк ошелешив прихильників новиною: шоумен вперше розповів, що був одружений вже не один раз

Ігор Кондратюк вперше розповів фанатам, що до стосунків зі своєю дружиною він вже вдягав обручку на руку іншої жінки. Що відомо про загадкову леді, яка підкорила серце молодого чоловіка?

Іноді здається, що про популярних артистів відомо майже все: де вони народилися, у якій школі навчалися, з ким зустрічалися та кого кохали до одруження. Знаменитості постійно розповідають про себе щось новеньке в інтерв’ю або інстаграмі. Навіть про зірок, які ретельно приховують подробиці свого особистого й повсякденного життя можна знайти достатньо інформації в інтернет мережі. Проте інколи улюбленці публіки ненароком проговорюються і видають якусь дрібничку, яка стає сенсацією.

Ігор Кондратюк назвав Таїсію Повалій поп-дівою та розповів, як Ліхута недолюблював Ірину Білик
Ігор Кондратюк розповів, що був одружений вже не один раз

Популярний шоумен, ведучий та продюсер Ігор Кондратюк із тих людей, які вважають, що особисте життя потрібно тримати в таємниці. Артист завжди неохоче розповідає про свою родину та ділиться лише кількома загальними фактами про кожного члена сім’ї.

У нещодавньому інтерв’ю продюсер розповів не тільки де та як зараз живуть його діти, а й згадав цікавий факт зі своєї молодості. Інтерв’юер Ростислав запитав Ігоря, скільки років він вже разом зі своєю дружиною, Олександрою Городецькою.

“Ми з 1996 року разом. До того у нас були інші шлюби, но то таке”, — мимохіть сказав Кондратюк.

У мережі немає жодної інформації, що до одруження з Олександрою артист вже був шлюбі, тому ці слова ошелешили прихильників. Ким була екс-обраниця шоумена невідомо і навряд чи вдасться з’ясувати, якщо про це не розповість сам Ігор. Зараз ведучому 60 років. Якщо провести прості математичні підрахунки, то можна з’ясувати, що з Городецькою Кондратюк одружився, коли йому близько 34 років. Тож не дивно, що до зустрічі з коханою в артиста були інші стосунки та, як виявилося, й шлюби. Але судячи з поведінки Кондратюка можна зрозуміти, що це давно не має для нього ніякого значення і його серце вже понад 20 років належить одній жінці.

Ігор Кондратюк розповів, що був одружений вже не один раз

Нагадаємо, що донька Ігоря Кондратюка проживає та навчається в Америці на інженера космічних систем.

Схожі статті