Дмитро Гордон чесно розповів, де зараз заробляє гроші, щоб забезпечити родину: “Я не переймаюся”

Український журналіст Дмитро Гордон вперше вийшов на відверту розмову та зізнався, на які кошти він живе та забезпечує свою велику родину у воєнний час, коли багато сфер стали не актуальними.

Один з найпопулярніших інтерв’юєрів України Дмитро Гордон також багато чого втратив з приходом повномасштабної війни. Дмитро завжди робив акцент на YouTube, де й випускав свої інтерв’ю з абсолютно різними гостями, від політиків до співаків. Канал Дмитра завжди був не схожим на інші, адже у ньому багато серйозності. Гордон не намагається залізти у душу, він ставить конкретні питання і вже знає, яку відповідь очікує почути від гостя та іноді навіть сам відповідає. Тобто у його репертуарі розмова, де він бере таку ж роль, як і герой, він не просто слухає, а коментує та доповнює. Саме тому інтерв’ю Гордона не схожі на інші.

На які кошти живе Дмитро Гордон під час війни
На які кошти живе Дмитро Гордон під час війни

Тож, журналіст завжди заробляв на своєму імені, окрім каналу на YouTube Дмитро створив власний мерч, він продавав одяг, чашки та інші речі зі своїм іменем. І навіть розробив власне “Пташине молоко” з якісних продуктів і воно має популярність. Але зараз всі такі речі відійшли на десятий план і люди не те що придбають інші речі, вони багато чого втрачають.

І Гордон не виключення, наприклад його канал раніше приносив величезних прибутків, адже монетизувався не тільки в Україні, а ще й у росії. Та й будемо відверті, журналіст робив великий акцент на аудиторію з росії й був дуже популярний там. Тож можна собі уявити, що дохід зменшився як мінімум на половину. Але Дмитро не переймається з цього приводу, оскільки має ще один бізнес, який годує зараз його самого та його велику родину.

На які кошти живе Дмитро Гордон під час війни
На які кошти живе Дмитро Гордон під час війни

“Мій дохід зараз – це оренда та трохи YouTube, але це, напевно, і витрати, адже сайт став дуже неприбутковий через війну. Реклами тепер немає і популярності також. Але я не переймаюся з цього приводу. Люди втрачають набагато більше ніж я” – розповів Гордон.

Тож наразі журналіст займається нерухомістю, він здає квартири та отримує за це невеликий, але стабільний заробіток. До речі про цей бізнес чоловік розповідав ще в інтерв’ю з Лесею Нікітюк і говорив, що “квартири – це тверда та стійка валюта”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.