Дружина Романа Сасанчина показала 10-місячну доньку Елізабет та здивувала чоловіка: “Моїй дитині скоро рік”

Дружина відомого українського виконавця та переможця вокального проєкту "Голос країни" Романа Сасанчина потішила користувачів мережі кадрами з маленькою донечкою.

Взимку минулого року у дев’ятнадцятирічного переможця шоу “Голос країни” Романа Сасанчина та його дружини Іванни з’явилася спільна донечка, яку назвали Елізабет. Вдома дівчинку ласкаво кличуть Елізою.

Дружина фаворита Тіни Кароль Романа Сасанчина
Дружина Романа Сасанчина показала доньку Елізабет

У зв’язку з повномасштабною війною, яка почалася через декілька місяців після появи дитинки на світ, щастя молодої сім’ї було затьмарено військовими діями. Іванна була вимушена евакуюватися з немовлям до Польщі. Втім, через декілька місяців розлуки пара знову возз’єдналася в Україні.

Дружина Романа Сасанчина показала доньку Елізабет

Завдяки тому, що Іванна активно веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, фанати зіркової родини мали можливість слідкувати за подіями в сім’ї та подальшими змінами.

Роман ділиться набагато меншою кількістю інформації на особистій сторінці і все ж нещодавно він оприлюднив фотографію своєї спадкоємиці на тлі хеловінських гарбузів. Хлопець повідомив, що його донечці вже 10 місяців, а незабаром буде рік.

Маленька Еліза зачарувала користувачів мережі дитячим блакитним поглядом та схожістю на обидвох зіркових батьків.

Нагадуємо, що Роман та Іванна зробили свої стосунки публічними минулого року. З того моменту пройшло не так багато часу, як молоді люди зізналися, що чекають на спільну дитину, яка до того ж була запланованою. Розписалися Сасанчини вже тоді, коли Івана знаходилася на останніх термінах вагітності, і вельми раптово. Молоді люди відвідали РАЦС з наміром залишити заяву на реєстрацію шлюбу, а натомість одразу одружилися.

Схожі статті