Як склалася доля переможниць “Холостяка” та який вигляд мають зараз дівчата: Лесик модель, а Квіткова мама

Після кожного сезону "Холостяк" сам головний герой ще довго ж інфоприводом, а от дівчата, які брали участь у шоу й більше того, отримали серце холостяка та перемогу, з часом забуваються. Тому ми вирішили розповісти як склалась доля переможниць кожного сезону.

Олександра Шульгіна

Переможницею дебютного сезону стала Олександра Шульгіна, саме вона змогла підкорити норовливе серце хореографа Макса Чмерковського. Щоправда, пари після проєкту надовго не вистачило. Зараз Саша вже молода матуся, яка мешкає у Лос-Анджелесі та тішиться материнством.

Олена Ряснова

Переможниця другого сезону Олена змогла завоювати серце Френсіса Метью та отримати переможну каблучку від нього. Але через пів року стосунків, пара розлучилась. А тепер Олена Ряснова бізнес-вумен та займається енергетичними питаннями у міжнародних питаннях. А також виховує доньку разом зі своїм чоловіком.

Анна Козир

Обраницею пластичного хірурга Андрія Іскорнєва стала Анна Козир, з якою головному герою побудувати стосунки не вдалося. Та й може на щастя, оскільки Аня заміжня і щаслива жінка.

Анна Селюкова

Костянтин Євтушенко у четвертому сезоні віддав перевагу Анні Селюковій. Але відносини після фіналу не мали розвитку, тому пара розійшлась. Аня з 2018 року є співзасновницею українсткого бренду одягу, що нині є дуже актуальним, а також Аня заміжня.

Марина Кіщук

А от футболісту Сергію Мельнику у серце запала Марина Кіщук, з якою холостяк протягом 6 місяців будував стосунки, поки його не покликали у закордонний клуб. Та зараз Марина заміжня та має власну лінійку прикрас, тому, все вийшло якнайкраще.

Альона Лесик

Грузинський темперамент Іраклі Макацарія приборкала Альона Лесик і дарувала щастя чоловікові протягом 9-ти місяців, але потім пара розійшлась. Тепер дівчина активно займається моделінгом, також Лесик запустила  свою лінію весільних суконь.

Ліда Немченко

Плавець Дмитро Черкасов закохався у Ліду Немченко і подарував їй обручку. Але швидко розчарувався. А зараз Ліда активно подорожує світом та працює моделлю.

Іванна Гончарук

У 8-му сезоні перемогу за серце співка Рождена отримала норовлива Іванна, стосунки з якою у артиста не склалися, адже обидва не буди готові до відносин. Але зараз Іванка заміжня і має сина.

Даша Квіткова

Єдина дівчина, яка змогла вийти заміж за холостяка Нікіту Добриніна. Шляхи пари не роз’єднувались жодного разу. І зараз вони виховують сина Лева та нещодавно обвінчалися.

Даша Ульянова

У серце пілота Макса Михайлюка стрімко влетіла Даша Ульянова. Але після фіналу пара мало була разом та завдяки ініціативності Даші, пара розвивала стосунки. Тепер Ульянова активно вела свій блог і навіть стала телеведучою. А щодо особистого мало що відомо.

Анна Богдан

Аня змогла приборкати Михайла Заливако та зустрічалась з ним понад рік, пара багато подорожувала та накопичила багато приємних спогадів. Але під час війни вони розійшлися, з якої причини ні Аня, ні Міша не розголошують, але відомо, що рішення було спільне. А тепер, Аня повернулась до звичного до холостяка ритму життя.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.