“Майже не розмовляв”: Андрій Данилко зізнався, як вилікувався від незвичайної хвороби завдяки знахарці

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповів про те, як йому допомогли одужати від заїкання.

На початку осені знаменитий український виконавець Андрій Данилко та його партнерка Інна Білоконь рушили до Прибалтики з рядом концертів у підтримку України.

Усі кошти мають бути відправлені на благодійність. Перебуваючи за кордоном, Андрій дав ексклюзивне інтерв’ю для російської журналісти Катерини Гордєєвої, яка активно виступає після 24 лютого проти війни і розмовляє з найвидатнішими особистостями про те, що відбувається в світі.

Андрій Данилко розповів про незвичайну недугу

Андрій Данилко розповів про складне дитинство
Андрій Данилко розповів про незвичайну недугу

Втім, далеко не вся розмова Андрія та Катерини була присвячена війні та політиці. Зокрема знаменитість встиг розповісти багато чого особистого. Як наприклад, повідав про складні стосунки зі своїм батьком і навіть про те, що він його зурочив.

Про це майбутня зірка дізнався у досить молодому віці, коли прийшов лікуватися від заїкання до знахарки. Вона і повідомила йому про те, що померлий батько залишив на психіці маленького Андрія важкий відбиток.

“Я заїкався дуже сильно. Тому не розмовляв, бо соромився. І мене навіть лікувала “бабця”. Я не вірив у це, але мені вона викочувала яйцем. Я думав, там якась бабуся-чаклунка, але двері відчинила ніби вчителька молодших класів середніх років. І вона каже таку фразу, яку я зрозумів через років 20, напевно, що вона мала на увазі: “У тебе переляк від людини, якої на цій планеті немає”. Тобто вона померла. Я потім зрозумів, що це – тато”, – зазначив шоумен.

Варто відмітити, що на той момент Андрію було всього лише 15 років, а до знахарки він прийшов разом зі своєю подругою-одноліткою. Хтозна, можливо це була Інна Білоконь, адже разом з нею він навчався в торговому коледжі.

Схожі статті