Новим обранцем Тіни Кароль може бути Слава Дьомін? Ведучий ніжно обійняв поп-діву та видав відносини з головою

Тіна Кароль вже давно одинакує. Та схоже, туга її серце вже по-троху відпускає. Минулого року вона не раз говорила в інтерв'ю про те, що вже пробувала себе у стосунках після прощання з Євгеном Огіром. Невже місце у її серці зайняв саме Слава Дьомін?

Популярна співачка Тіна Кароль у 2013-му році пізнала найбільше горе, яке тільки може бути у житті вірної дружини: через хворобу пішов з життя її коханий чоловік Євген Огір. Зірка разом з ним активно боролася з недугою, але онкологія виявилася куди сильнішою за кохання та сучасну медицину.

Після втрати обранця, поп-діва з головою пішла у роботу. Знаменитість працювала над документальним фільмом, активно писала пісні та проводила час за музичними інструментами, аби душі стало легше.

Складалося враження, що артистка ніколи не зможе знову відкрити серце для нового чоловіка. Втім, вже минулого року її вектор творчості змінився. Тіна стала більш сміливою на сцені, змінила амплуа та почала підкреслювати свою фігуру. Вона і сама відверто заявляла, що дуже хоче розкрилися прихильниками з нового боку.

Тіна Кароль потрапила в гучний скандал
Новим обранцем Тіни Кароль може бути Слава Дьомін

Новий образ — нові можливості. Співачка стала дедалі частіше з’являтися на публіці, а ще її помітили у компанії Слави Дьоміна. Одне інтерв’ю змінювалося іншою бесідою. Про що тільки з нею не спілкувався шоумен: не боявся ставити запитання про особисте. Він сам згодом напише у себе на сторінці в Інстаграмі:

“Ми стали непристойно часто бачитися”

Новим обранцем Тіни Кароль може бути Слава Дьомін

Звісно, що такі рядки кожен зрозумів по-своєму. Хтось одразу визначив, що мова іде про роботу, а більшість одразу подумала про романтичні стосунки. Тим паче, що згодом ведучий підігрів чутки новою світлиною, де Кароль, без тіні сорому ніжно притулилася до нього заради селфі.

Цікаво, що у Слави тривалий час був шлюб, у якому народився чудовий син. Але подружжя розпалося і шоумен вирішив подалі приховати всі нюанси особистого життя. Втім, дуже скоро його сторінка у мережі замайоріла новими фото з поп-дівою.

Цікаво, що сам він утримується від коментарів особистого життя.

Нагадаємо, що більше про життя Тіни Кароль, її романи, секрети фігури та виховання сина ви можете дізнатися у відео наших партнерів “Одна минута”. Не забудьте підписатися на канал та поставити вподобайку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".