Камалія розкрила всі секрети виховання: дружина Захура повідала, як у розкоші вдалося виховати скромних доньок

Популярну співачку Камалію вважають однією з найбагатших представниць українського шоу-бізнесу. Дізнайтеся у матеріалі, як виховує знаменитість своїх доньок і чому дівчата зовсім не схожі на своїх багатих однолітків.

Знаменита і креативна Камалія віртуозно поєднала кар’єру та материнство. Шалений успіх на сцені не став перепоною для того, аби привести у світ та виплекати двох чудових дівчат.

Сімейство проживає у розкішному будинку, але життя маленької Арабелли та Мірабелли навряд чи можна назвати “мажорним”. Дочки Мохаммада Захура майже не світяться у соціальних мережах та на відміну від багатьох заможних однолітків не ведуть блоги в Instagram чи TikTok.

Як виховує дітей Камалія?

Зірка української естради завжди говорить про те, що її дочки багато вчаться. Батьки активно вкладаються у їхній спортивний розвиток, возять популярними країнами світу.

Проте, дружина Мохаммада Захура зовсім не схожа на ту маму, яка буде задарювати діток VIP-брендами та привчати їх до гучних вечірок. У житті Арабелли і Мірабелли присутня дисципліна, яка всіляко мотивує їх до найкращих результатів у школі.

Камалія разом з мамою Інною Петрівною, чоловіком Мохаммадом Захуром та їхніми доньками Арабеллою і Мірабеллою
Камалія розкрила всі секрети виховання

Цікавим є ще один момент. Якщо Камалія не цурається світити хутром та показувати дизайнерські сукні, то її діти вдягаються вельми скромно. Видно, що одяг їхні батьки купують дуже якісний, але без надмірного лоску. Часто дівчаток можна побачити у вишиванці.

Нещодавно зірка показала кадри з прогулянки, де сама похизувалася на камеру осіннім пальто з неймовірною сірою опушкою, а її наступниці тим часом бігали у простих пуховичках рожевого кольору. Також можна звернути увагу на те, що дочки знаменитості мають стандартні дитячі зачіски. Загалом на заходах вони приходять з косичками чи просто гарно доглянутим розчесаним волоссям.

А ще Арабеллу і Мірабеллу мама з татом беруть у походи. До війни виїздили на природу дивитися українські красоти. У нинішні ж часи такої розкоші майже ніхто собі дозволити не може у силу воєнних обставин.

А ось на що заможні батьки точно не шкодують коштів, так це на всебічний розвиток своїх маленьких принцес. Вони вже пробували себе і в моделінгу, і в кінному спорті. До речі, в останньому співачка своїм прикладом показує, як підкорювати іподром, адже сама добилася чималих успіхів у роботі з конями.

Нагадаємо, що Арабелла і Мірабелла — заплановані та дуже бажані діти у Камалії й Мохаммада. Тривалий час зірка не могла завагітніти, але доля зробила їй розкішний подарунок.
Більше про цю родину дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті