Тіна Кароль розсекретила свої свої улюблені місця в Києві: де можна зненацька зустрітися з поп-дівою?

Кожна людина у світі мріє зустріти улюбленого артиста просто вулиці та зав'язати дружній діалог, а не як фанат і зірка. А у Кароль вистачає шанувальників, тому, Тіна вирішила розказати де любить проводити час у столиці.

Тіна Кароль доволі таємнича особистість, вона не надто любить спілкуватися з людьми та бути у центрі уваги. Так, можливо це звучить парадоксально, але Тіна закрита людина. Вона може розкритися лише особливим для неї людям. А загалом свої проблеми артистка завжди вирішує сама та у свій світ намагається нікого не впускати.

В яких місцях столиці можна зустріти Тіну Кароль
В яких місцях столиці можна зустріти Тіну Кароль

Для Кароль найкращим співрозмовником є вона сама. Вона любить бути наодинці зі своїми думками, а в таких випадках їй допомагають прогулянки й тут Тіна розповіла де саме вона любить гуляти, щоб провітрити думки. Отже, Кароль обожнює причали й у Києві її найулюбленіше місце – річковий вокзал. Саме там зірка може гуляти годинами та слухати як шумить вода, повністю занурившись у свої думки.

Тіна також любить парки, конкретних місцевих назв артистка не називала. Але розповіла, що деякі столичні парки можуть перенести її у минуле і нагадати, ким вона є насправді. Тож місця де можна зустріти артистку – річковий вокзал, ближче до води й парк.

Улюблені місця Тіни Кароль в Києві
Улюблені місця Тіни Кароль в Києві

Також поп-діва розповіла, що обожнює проводити час у київських студіях звукозапису, там царює особлива атмосфера творчості. Оскільки Тіна творець, то студія для неї як другий дім. До того ж її дім – це єдине місце, яке дозволяє співачці закритися від усього світу і приділити час собі. Тому найбільше Кароль любить знаходитися у своєму затишку, вдома.

Отже, якщо мрієте зустріти Тіну Кароль десь на вулиці, у гарну погоду вийдіть прогулятися біля води та перед цим слід подивитися сторіс  артистки, аби знати, чи варто розраховувати на зустріч.

Схожі статті